nono Публикувано Ноември 12, 2011 Report Share Публикувано Ноември 12, 2011 Здравейте!Немога да си намеря драйвери за тази видео карта!Лаптопа ми е Samsung R522h.Ако може да ми помогнете ще съм ви благодарен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Ноември 12, 2011 Report Share Публикувано Ноември 12, 2011 Каква е операционната система? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nono Публикувано Ноември 12, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 12, 2011 Привет пак!Извинявам се за пропуска си.Уиндоуса е XP professional SP2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Петър Стоянов Публикувано Ноември 12, 2011 Report Share Публикувано Ноември 12, 2011 http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/737-28041SupportforATIMobility.aspx Дано това Ви помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Ноември 12, 2011 Report Share Публикувано Ноември 12, 2011 Download Center for NP-R522.Там, където можете да изберете измежду Manuals, Driver, Software и Firmware изберете Driver.Намерете VGA(Graphics),INTEL (Driver) (ver.6.14.10.5016) за Windows XP.Натиснете иконата в дясно от текста.Запазете архива на Вашия десктоп.Разархивирайте файловете и стартирайте Setup.exe за да започне инсталацията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nono Публикувано Ноември 12, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 12, 2011 Този драйвер не е коректен.Видео картата ми е HD4650 , а този не става пробвах го вече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pcko Публикувано Ноември 12, 2011 Report Share Публикувано Ноември 12, 2011 В сайта на АМД драйверите за тая карта,са само за Виста и Седмица.С ХР вероятно вече не се занимават ли що не зная.Като гледам конфигурацията на тая машинка,не знам защо и ти се занимаваш още с него,просто си качи една 64 битова седмица и забравяш.Всичко си има за нея и повярвай това е по-добра ОС за машини като тази. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nono Публикувано Ноември 12, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 12, 2011 ами май накрая така ще направя ... играя си от 2-3 часа да си търся драйвери...незнам как миналата година съм слагал ... тогава го преинсталирах запоследно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост