Kristian_Kostadinov Публикувано Ноември 9, 2011 Report Share Публикувано Ноември 9, 2011 Здравейте мога ли по някакъв начин да намеря драйвъри за ИБМ по серйният му номер Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Ноември 9, 2011 Report Share Публикувано Ноември 9, 2011 Серийният номер може да помогне в изясняването на точния модел на продукта. След това, вземайки предвид модела, няма да е трудно да се намерят драйвъри от официалния сайт на компанията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kristian_Kostadinov Публикувано Ноември 10, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 10, 2011 Ми не ми помагаш защото нищо не намирам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Ноември 10, 2011 Report Share Публикувано Ноември 10, 2011 Защо е необходимо да намерите драйвъри точно чрез серийния номер на системата? Не знаете кой е точния модел на компютъра? Ако това е причината, направете следното:меню Start -> Run -> въведете cmdВ новопоявилия се прозорец въведете следното: wmic csproduct getname и натиснете Enter В прозореца ще се изведе моделът на компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kristian_Kostadinov Публикувано Ноември 12, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 12, 2011 мерси за глупавите мнения http://support.lenov...ocID=MIGR-42954 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Ноември 12, 2011 Report Share Публикувано Ноември 12, 2011 Моля, спестете си безразсъдните коментари. Не ми е на нивото да споря с хора, които не знаят как да се държат на публични места, каквито са и форумите на Softvisia. След като не предоставяте необходимата информация, няма как да получите адекватен отговор. Допълнително, Вие нарушихте правилата на форумите в друга тема, като поискахте информация за нелегален софтуер. Пожелавам Ви приятен ден. Има далеч по-разбрани и благодарни потребители от Вас. Няма смисъл да се помага на хора, които не уважават труда на останалите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kristian_Kostadinov Публикувано Ноември 12, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 12, 2011 ами тогава какъв в смисълът на раздел "Търся програма" а и намерих програмата с свободно сваляне, уважавам труда ви но не уважавам това, че отговаряте на неща който не са ви в компетенциите! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Ноември 12, 2011 Report Share Публикувано Ноември 12, 2011 Извинявайте че се намесвам, но не е проблема в това да се предлага програма, която е платена. А в това, че нямаме право да предоставяме линкове за сваляне, както и директна информация за нелегален софтуер. Под "нелегален" се има предвид всички платени програми, които са кракнати, патчнати или съдържат в папката за изтегляне серийни ключове, за които би трябвало да се плати на производителя за съответния софтуер, който предлага.Всички сме предоставяли инфо за платени програми, но от такива източници, които съдържат само програмата в "чист" вид/оригинални издания, а не "пипнатите" от торентите с всичките "хитринки" вътре И още нещо - толкова години се е помагало тука с безплатни програми, че дори и в портативна версия (Portable), без да се налага инсталация. Много рядко за да се реши даден проблем може да се предложи платено издание. А да не говорим, че повечето платени издания имат Trial период, в който можете да я ползвате професионално, без да плащате. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Ноември 12, 2011 Report Share Публикувано Ноември 12, 2011 За да не прекаляваме с offtopic-a, ето кратко и ясно правилата във форумите на Softvisia. Потребителят, Кристиян Костадинов, поиска информация и линк за изтегляне на Tolerance Data with key. Това е против правило номер три, както се вижда в темата, споделена по-горе в това мнение. Извинявам се отново за offtopic-a. Мисля, че проблемът е вече разрешен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kristian_Kostadinov Публикувано Декември 17, 2011 Author Report Share Публикувано Декември 17, 2011 Та да кажа, че сайта на леново както се вижда е за безплатно сваляне много добре зная, че не можете да ми дадете кракнати версии или подобни просто се издразних, че някой хора са неконпетентни пишат за да трупат мнения с което не помагат и объркват хората написах същата тема в подобен сайт но много по развит и посещаван от този и хората който разбират ми помогнаха без да има мрънкане и глупави мнения ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 17, 2011 Report Share Публикувано Декември 17, 2011 Та да кажа, че сайта на леново както се вижда е за безплатно сваляне много добре зная, че не можете да ми дадете кракнати версии или подобни просто се издразних, че някой хора са неконпетентни пишат за да трупат мнения с което не помагат и объркват хората написах същата тема в подобен сайт но много по развит и посещаван от този и хората който разбират ми помогнаха без да има мрънкане и глупави мнения !Щом в другия "по-развит" ( ) сайт са ти помогнали, можеш да си стоиш там. Никой не те държи на въже към текущия форум. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Декември 17, 2011 Report Share Публикувано Декември 17, 2011 Та да кажа, че сайта на леново както се вижда е за безплатно сваляне много добре зная, че не можете да ми дадете кракнати версии или подобни .... Като много добре знаеш, защо искаше Tolerance Data with key от торент-тракерите?Щото това липсва в мненията, но аз си спомням. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
androns Публикувано Декември 18, 2011 Report Share Публикувано Декември 18, 2011 Извинявам се за спама, но как може в другия форум да попитате както трябва: Kristian_kostadinov Публикувано 09 ноември 2011 - 21:51Търся драйвъри за Ибм 830732U за дъно и всичко останало има ли начин по серейният номер да ги намеря ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост