Jump to content

Мога ли да намеря драйвъри ?

Препоръчан пост

Серийният номер може да помогне в изясняването на точния модел на продукта. След това, вземайки предвид модела, няма да е трудно да се намерят драйвъри от официалния сайт на компанията.
Сподели другаде

Защо е необходимо да намерите драйвъри точно чрез серийния номер на системата? Не знаете кой е точния модел на компютъра?

Ако това е причината, направете следното:

• меню Start -> Run -> въведете cmd
  • В новопоявилия се прозорец въведете следното: wmic csproduct getname и натиснете Enter

В прозореца ще се изведе моделът на компютъра.

Сподели другаде

Моля, спестете си безразсъдните коментари. Не ми е на нивото да споря с хора, които не знаят как да се държат на публични места, каквито са и форумите на Softvisia. След като не предоставяте необходимата информация, няма как да получите адекватен отговор. Допълнително, Вие нарушихте правилата на форумите в друга тема, като поискахте информация за нелегален софтуер.

Пожелавам Ви приятен ден. Има далеч по-разбрани и благодарни потребители от Вас. Няма смисъл да се помага на хора, които не уважават труда на останалите.

Сподели другаде

ами тогава какъв в смисълът на раздел "Търся програма" а и намерих програмата с свободно сваляне, уважавам труда ви но не уважавам това, че отговаряте на неща който не са ви в компетенциите!
Сподели другаде

Извинявайте че се намесвам, но не е проблема в това да се предлага програма, която е платена. А в това, че нямаме право да предоставяме линкове за сваляне, както и директна информация за нелегален софтуер. Под "нелегален" се има предвид всички платени програми, които са кракнати, патчнати или съдържат в папката за изтегляне серийни ключове, за които би трябвало да се плати на производителя за съответния софтуер, който предлага.

Всички сме предоставяли инфо за платени програми, но от такива източници, които съдържат само програмата в "чист" вид/оригинални издания, а не "пипнатите" от торентите с всичките "хитринки" вътре ;)

И още нещо - толкова години се е помагало тука с безплатни програми, че дори и в портативна версия (Portable), без да се налага инсталация. Много рядко за да се реши даден проблем може да се предложи платено издание. А да не говорим, че повечето платени издания имат Trial период, в който можете да я ползвате професионално, без да плащате.

Сподели другаде

За да не прекаляваме с offtopic-a, ето кратко и ясно правилата във форумите на Softvisia.

Потребителят, Кристиян Костадинов, поиска информация и линк за изтегляне на Tolerance Data with key. Това е против правило номер три, както се вижда в темата, споделена по-горе в това мнение.

Извинявам се отново за offtopic-a. Мисля, че проблемът е вече разрешен.

Сподели другаде

• 1 month later...
Та да кажа, че сайта на леново както се вижда е за безплатно сваляне много добре зная, че не можете да ми дадете кракнати версии или подобни просто се издразних, че някой хора са неконпетентни пишат за да трупат мнения с което не помагат и объркват хората написах същата тема в подобен сайт но много по развит и посещаван от този и хората който разбират ми помогнаха без да има мрънкане и глупави мнения !
Сподели другаде

Та да кажа, че сайта на леново както се вижда е за безплатно сваляне много добре зная, че не можете да ми дадете кракнати версии или подобни просто се издразних, че някой хора са неконпетентни пишат за да трупат мнения с което не помагат и объркват хората написах същата тема в подобен сайт но много по развит и посещаван от този и хората който разбират ми помогнаха без да има мрънкане и глупави мнения !

Щом в другия "по-развит" ( :haha:) сайт са ти помогнали, можеш да си стоиш там. Никой не те държи на въже към текущия форум.

Сподели другаде

Та да кажа, че сайта на леново както се вижда е за безплатно сваляне много добре зная, че не можете да ми дадете кракнати версии или подобни ....

Като много добре знаеш, защо искаше Tolerance Data with key от торент-тракерите?

Щото това липсва в мненията, но аз си спомням. ;)

Сподели другаде

Извинявам се за спама, но как може в другия форум да попитате както трябва:

Kristian_kostadinov

Публикувано 09 ноември 2011 - 21:51

Търся драйвъри за Ибм 830732U за дъно и всичко останало има ли начин по серейният номер да ги намеря ?

Сподели другаде