Dracstera Публикувано Ноември 8, 2011 Report Share Публикувано Ноември 8, 2011 Здравейте, имам следният проблем. Имам телевизор PHILIPS 32" , видео картата ми е е ASUS 1600 . Купих накрайник DVI-HDMi ot PC-to и свързах PC-то и телевизора, всичко работеше перфектно, но след няколко дни от само себе си телевизора спря да предава сигнала от компютъра ми. Реших да сменя кабела на 2-я вход (HDMI на телевизора) и всичкоотново заработи без абсолютно никакъв проблем. И отново след 2-3 дни по същия начин и този порт да работи отново не предава нищо . Както се казва нито звук нито картина.Преместих кабела отново на предходния порт , но този път отново без резултат. Искам да добавя само , че когато свързах телевизора и компютъра не съм правил никакви настройки всичко тръгна просто перфектно. Та ако някой може да ми каже какво се е случило та сега и na двата порта (HDMI) нямам сигнал, или да ми даде съвет какво да правя. Между другото кабела ми е 10м. на HAMA , а накрайника струва 5 лв. . Благодаря ви предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rudeboy9208 Публикувано Ноември 9, 2011 Report Share Публикувано Ноември 9, 2011 Лаптоп ли използваш или настолен компютър Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dracstera Публикувано Ноември 10, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 10, 2011 Настолен . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 11, 2011 Report Share Публикувано Ноември 11, 2011 Все пак погледни в настройките на дисплеите дали е активен вторият (т.е. телевизорът). За всеки случай кажи и каква точно е видео картата. Не е ASUS 1600. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dracstera Публикувано Ноември 15, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 15, 2011 Ати РАДЕОН 1600, настроиките са на 6. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Myself Публикувано Ноември 15, 2011 Report Share Публикувано Ноември 15, 2011 Не е приятно,но да не би ,да си изгорил входовете на ТВ.Пробвай на друг вход с друг кабел.Късмет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост