Penio Penev Публикувано Ноември 2, 2011 Report Share Публикувано Ноември 2, 2011 Ами накратко - бях си в администраторския акаунт и влязох с Guest. Сега не мога да си вляза обратно в админа защото е написан на български а мога да пиша само на английски и има парола. Някой може ли да ми помогне да вляза пак в админа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 3, 2011 Report Share Публикувано Ноември 3, 2011 За каква операционна система става въпрос? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Penio Penev Публикувано Ноември 3, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 3, 2011 За каква операционна система става въпрос? За Windows 7 Home Premium Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
androns Публикувано Ноември 3, 2011 Report Share Публикувано Ноември 3, 2011 Излез от акаунта Guest ще се появи прозорец с всичките акаунти избери който искаш и като чукнеш на екрана горе в ляво се вижда икона за смянана езика, кликни в/у нея и си смени езика на въвеждане, след което въведи паролата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Penio Penev Публикувано Ноември 3, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 3, 2011 Излез от акаунта Guest ще се появи прозорец с всичките акаунти избери който искаш и като чукнеш на екрана горе в ляво се вижда икона за смянана езика, кликни в/у нея и си смени езика на въвеждане, след което въведи паролата. Като изляза имам 2 акаунта - Guest и Other User. Администраторският не го виждам. А като дам на Other User клавиатурата я няма и не мога да сменя езика. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
androns Публикувано Ноември 3, 2011 Report Share Публикувано Ноември 3, 2011 Other User с администраторски права ли е?Ако можеш дай снимка.Колко акаута има на компютъра?Ти с администраторския по подразбиране ли си влизал? ПП: Windows 7 Home Premium не поддържа много езичен интерфейс различни акаунти едновременно, пробвай да забраниш/изтриеш/ акаунта GUEST. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Penio Penev Публикувано Ноември 3, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 3, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/833/picwf.png/ Това мога да ти покажа. Как да го затрия тоя Guest account? На Other user не мога да си въведа админския защото както виждаш е на български а не мога да сменя езика. Няма други акаунти само админа Ее оправих се най-накрая. На Other user написах за username "user" написах си паролата и съм вече с админиския. Благодаря ти много че се отзова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
woman Публикувано Март 1, 2012 Report Share Публикувано Март 1, 2012 Здравейте, имам проблем с администраторския си акаунт. Имам 3 акаунта на компютъра с ограничен достъп и един - с администраторски права. В момента влизам в другите акаунти, но в администраторския не мога. Налага ми се да качвам програми, който искат администраторски права и не мога да ги кача. Някой може ли да ми помогне? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 1, 2012 Report Share Публикувано Март 1, 2012 Ще разберем ли каква е операционната система и какво точно се случва при опит за влизане във въпросния администраторски акаунт? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
woman Публикувано Март 2, 2012 Report Share Публикувано Март 2, 2012 Windows XP. Въобще не разпознава паролата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост