BBoyCataclysm Публикувано Ноември 1, 2011 Report Share Публикувано Ноември 1, 2011 Здравейте на всички От 2-3 дена насам се появи един много странен проблем.Издават се звуци от самия компютър,които са същите когато се задържат 3 копчета наведнъж.Това става когато ме пита дали да заместя файлове,става когато пиша в скайп (т.е когато няма какво да трия и натисна бутона за триене (backspace) или като натискам стрелките)Някъкви идеи как да го оправя защото ми писна преди около 2-3 седмици го взех от преинсталация.?Мерси предварително AMD Sempron Processor 3100+1.81 GHzRam-768mbOS-Windows XP ProfessionalSP3 Каквото Ви интересува още ще ви кажа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Ноември 2, 2011 Report Share Публикувано Ноември 2, 2011 На мен проблемите с звука от " компа " ми идват само от видио картата - провери я ако е мръсна или има нужда да се смаже го направи.. винаги ми се е оправяло от това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Ноември 6, 2011 Report Share Публикувано Ноември 6, 2011 Пробвал ли си с друга клавиатура?При включване на компютъра издава ли пак накакви звуци ?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Питащ Публикувано Ноември 6, 2011 Report Share Публикувано Ноември 6, 2011 Много му се връзваш на това РС.Сега по темата - съвсем на скоро имаше отворена подобна тема във форума - поразрови малко!Що за звук е това?От къде идва този звук т.е. от кутията или от външно звуково устройство?Казваш РС е преинсталирано скоро, а погледна ли си настройките??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост