barca_b0y Публикувано Ноември 6, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 6, 2011 @pcko,Ти не си ме обидил, просто ти отговорих. А и това е ставало 2-3 пъти. Вероятно е имало проблем само тогава... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Ноември 8, 2011 Report Share Публикувано Ноември 8, 2011 Moже самият файл да не е бил доизтеглен, евентуално една Hash проверка да се направи... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Ноември 10, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 10, 2011 @TechMaster,Нали говорим за магнитен линк? Какъв файл? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pcko Публикувано Ноември 10, 2011 Report Share Публикувано Ноември 10, 2011 Независимо от това дали е торент или магнитен линк,ръчна проверка можеш да правиш безпроблемно.Само дето за да ти стане активен бутона за проверка трябва да дадеш първо стоп на сийда. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Ноември 10, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 10, 2011 @pcko,Знам, че мога да правя проверка, но не разбирам той за какъв файл говори. И пак да припомня, че съм имал такива случаи преди доста време и не помня кои за били торентите, за да правя проверка. А и не мисля, че това е причината. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Ноември 14, 2011 Report Share Публикувано Ноември 14, 2011 @pcko,Знам, че мога да правя проверка, но не разбирам той за какъв файл говори. И пак да припомня, че съм имал такива случаи преди доста време и не помня кои за били торентите, за да правя проверка. А и не мисля, че това е причината.За файлът, който си изтеглил и който според теб е повреден, там филм ли е, ISO-ли е или каквото е там, вече не знам. Нищо не ти пречи да пуснеш една ръчна проверка, да не се окаже в един хубав момент, че просто желаното от теб съдържание по някаква причина не е доизтеглено нацяло. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Ноември 14, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 14, 2011 @TechMater,Никъде не съм казал, че файлът е повреден.Боя се, че нещо ми пречи да пусна проверка - не си спомням кои са торентите, с които съм имал проблеми (не знам за кой път го казвам). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Ноември 14, 2011 Report Share Публикувано Ноември 14, 2011 @TechMater,Никъде не съм казал, че файлът е повреден.Боя се, че нещо ми пречи да пусна проверка - не си спомням кои са торентите, с които съм имал проблеми (не знам за кой път го казвам).Доста пъти съм имал проблеми с магнитните линкове – при опит да отворя .exe файл - не става нищо, при опит да отворя филм – системата/плеърът блокира и др.Нормално човек би предположил, че нещо с изтеглените файлове не е наред или има някакъв друг проблем. По каква причина-има различни.За това, че не си спомняш какви са торентите, аз не съм виновен. Аз просто предлагам какво можеш да пробваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост