Jump to content

Избор на торент-клиент

Препоръчан пост

Независимо от това дали е торент или магнитен линк,ръчна проверка можеш да правиш безпроблемно.Само дето за да ти стане активен бутона за проверка трябва да дадеш първо стоп на сийда. :thumbsup:
Сподели другаде

@pcko,

Знам, че мога да правя проверка, но не разбирам той за какъв файл говори. И пак да припомня, че съм имал такива случаи преди доста време и не помня кои за били торентите, за да правя проверка. А и не мисля, че това е причината.

Сподели другаде

@pcko,

Знам, че мога да правя проверка, но не разбирам той за какъв файл говори. И пак да припомня, че съм имал такива случаи преди доста време и не помня кои за били торентите, за да правя проверка. А и не мисля, че това е причината.

За файлът, който си изтеглил и който според теб е повреден, там филм ли е, ISO-ли е или каквото е там, вече не знам. Нищо не ти пречи да пуснеш една ръчна проверка, да не се окаже в един хубав момент, че просто желаното от теб съдържание по някаква причина не е доизтеглено нацяло.

Сподели другаде

@TechMater,

Никъде не съм казал, че файлът е повреден.

Боя се, че нещо ми пречи да пусна проверка - не си спомням кои са торентите, с които съм имал проблеми (не знам за кой път го казвам).

Сподели другаде

@TechMater,

Никъде не съм казал, че файлът е повреден.

Боя се, че нещо ми пречи да пусна проверка - не си спомням кои са торентите, с които съм имал проблеми (не знам за кой път го казвам).

Доста пъти съм имал проблеми с магнитните линкове – при опит да отворя .exe файл - не става нищо, при опит да отворя филм – системата/плеърът блокира и др.

Нормално човек би предположил, че нещо с изтеглените файлове не е наред или има някакъв друг проблем. По каква причина-има различни.

За това, че не си спомняш какви са торентите, аз не съм виновен. Аз просто предлагам какво можеш да пробваш.

Сподели другаде