barca_b0y Публикувано Октомври 31, 2011 Report Share Публикувано Октомври 31, 2011 Здравейте,Напоследък uTorrent започна да ме разочарова с новите си версии – доста по-нестабилни са, направени са доста ненужни промени, броят на бъговете се увеличава…Вместо да се връщам на по-стари версии, реших да потърся алтернатива. Предпочитам нещо с подобен интерфейс на uTorrent. И, ако изобщо е възможно – да може да сваля части от магнитни линкове. P.S. Понеже имам въпрос по темата, реших да попитам тук. Става въпрос за магнитните линкове – това, което свалям, чрез магнитен линк различава ли се по нещо, от това, което свалям от нормален торент? Доста пъти съм имал проблеми с магнитните линкове – при опит да отворя .exe файл - не става нищо, при опит да отворя филм – системата/плеърът блокира и др. А същите файлове тръгват без проблем свалени, чрез торент файл. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leon70 Публикувано Октомври 31, 2011 Report Share Публикувано Октомври 31, 2011 От доста време карам с Free Download Manager/търсиш от официалния сайт последната стабилна версия/ и съм повече от доволен от този прекрасен торент клиент.Тествал съм Utorrent-a и един друг също нелош Azureus,но засега Free Download Manager-a е наистина най-доброто.Успех. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Октомври 31, 2011 Author Report Share Публикувано Октомври 31, 2011 Като гледам този Free Download Manager е и download мениджър, а аз в момента използвам такъв и ще ми е неудобно да съм с два. Пробвал съм Azureus, но е доста тежък, а на мен ми трябва нещо, което да заема по-малко ресурси. Все пак благодаря за коментара. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
simo9129 Публикувано Октомври 31, 2011 Report Share Публикувано Октомври 31, 2011 Пробваи този - http://www.bitlord.com/ . Ползвам го и съм много доволен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Октомври 31, 2011 Author Report Share Публикувано Октомври 31, 2011 Благодаря, ще го пробвам.P.S. Все още чакам предложения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Ноември 1, 2011 Report Share Публикувано Ноември 1, 2011 Bittorent версия 7.2.1 (25548). За мен тази е най-добрата. Последната, ако не се лъжа, преди да вкарат промените по интерфейса. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Callisto Публикувано Ноември 2, 2011 Report Share Публикувано Ноември 2, 2011 http://qbittorrent.sourceforge.net/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Ноември 2, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 2, 2011 @liver,Наистина не разбирам каква е разликата (освен името) между BItTorrent и uTorrent. Дори във форумите на uTorrent, намерих дискусия, в която се пита каква е разликата между двете и администратор е отговорил, че няма такава. Все едно ми предлагаш да се върна на по-стара версия на uTorrent. @Callisto,Благодаря, ще го пробвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 2, 2011 Report Share Публикувано Ноември 2, 2011 Наистина не разбирам каква е разликата (освен името) между BItTorrent и uTorrent. Дори във форумите на uTorrent, намерих дискусия, в която се пита каква е разликата между двете и администратор е отговорил, че няма такава. Все едно ми предлагаш да се върна на по-стара версия на uTorrent.Няма разлика, защото от BitTorrent в един момент просто закупиха правата на uTorrent, за да го използват като техен клиент. Разликите са 2: иконата на програмата и името. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Ноември 3, 2011 Report Share Публикувано Ноември 3, 2011 @liver,Наистина не разбирам каква е разликата (освен името) между BItTorrent и uTorrent. Дори във форумите на uTorrent, намерих дискусия, в която се пита каква е разликата между двете и администратор е отговорил, че няма такава. Все едно ми предлагаш да се върна на по-стара версия на uTorrent.Да, еднакви са. Но на utorrent не знам коя от версиите е най-стабилна, защото от доста време не го ползвам. Имах проблеми като теб с програмата и сложих bittorent (конкретна версия), която е читава. И оттогава не обновявам торент клиента, нито го сменям с друг. За това писах точната версия, ако решиш да я пробваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tapion Публикувано Ноември 4, 2011 Report Share Публикувано Ноември 4, 2011 http://www.binarynotions.com/halite-bittorrent-client/Като че ли имаше хляб в това, но не знам дали още се разработва активно. По-скоро не.Ако искаш моето мнение - върни се на последната свястна версия на µTorrent - 2.2.1.Трудно ще намериш по-добро от това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Ноември 6, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 6, 2011 Благодаря на всички, които взеха участие в дискусията, но май ще си остана с uTorrent. А дали някой може да ми отговори на въпроса с магнитните линкове? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pcko Публикувано Ноември 6, 2011 Report Share Публикувано Ноември 6, 2011 Това което сваляш през магнитните линкое и това през торентите е едно и също,с разликата през торентите можеш да сваляш файловете по отдтелно или заедно,дава ти възможност да отметнеш само файловете които ти трябват.Аз си свалям редовно през магнитите и не съм имал никви проблеми,всичко си е работило както си трябва.Това ме навежда на мисълта,че проблема ти е другаде или Utorrent който ползваш е нещо увреден.Махни го и си го изтегли директно от сайта на производителя.Ако го искаш на български си изтегляш и езиковия пакет,като задължително преди инсталацията трябва да ги сложиш на едно място,примерно на десктопа или в обща папка.Предполагам че това ще ти реши проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Ноември 6, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 6, 2011 @pcko,Не съм от хората, които теглят безплатни програми от тракери или подобни места. Винаги тегля uTorrent от официалната му страница. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pcko Публикувано Ноември 6, 2011 Report Share Публикувано Ноември 6, 2011 Не съм искал да те обидя.Просто ти давам предложение какво да пробваш,ако не си го направил вече.Направи това за да видиш дали няма да ти се реши проблема на чисто.Възможно е дори и от сайта на производителя да си изтеглил и пак да е станала няква грешка,която не е станала задължително по твоя вина.Може да е станало нещо за момент с данлоуд мениджъра ти или да си имал в момента някви проблеми с нета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост