Jump to content

Препоръчан пост

Не е трудно: отваряш сайта, кликаш бутон Browse, посочваш архива, въвеждаш някакво описание на долния ред, кликаш бутон Send, изчакваш да се качи файла, кликаш появилия се линк и го копираш тук.
Сподели другаде

Въпроса е там ,че от скоро не ми се появява синия екран а преди да зареди прави постоянно някакви ъпдейти и стана мнооооого бавен.. излизат 10-12 грешки подред понякога и отдоло до клока ми пише постоянно за някакъф делай който идва или от хардуера или от интернет връската и е меега бавен.
Сподели другаде

Хм.. компа заби даде син екран и после нещеше да се включва.. изключих го аз и после като се включи и не намирам този файл който каза ти.. ( да не да е щот аз го изключих.. но той сам забие ли и сам си са реска стига до Windows и пак си са реска.. трябва да го изключа за кам 1-2 часа и пак захапва ) незнам защо така. Почва някакви странни проблеми да ми прави самия не компютър, а папките и нещата като цяло в него. Да не някой вирус или нещо и пак да изка да го преинстал :( ?
Сподели другаде

Ако си изпълнил настройките, които поместих по-рано, и не рестартираш/изключваш системата, преди да се е създал dmp файла, трябва да го има в папката.
Сподели другаде

Е ти остави това ами немога пак сега да си вляза в папка D...... Е постоянно се нова и нова простотия ми дава.. като се помъча да го отворя и ето това ми излиза - " D is not accessible The file or directory is corrypted and unreadable " ................ Найстина вече ще вземам чука :|
Сподели другаде

Момчета, вскички се опитваме да отстраним софтуерен проблем. А още с първия пост Stuff ни казва, че е имал първо хардуерен.

Моята идея е, да се провери дали не са разместени елементите върху дъното при поправяне на вентилатора. Ако трябва, да се извади картата, да се почистят пътечките със спирт и гумичка и да се постави отново, като се провери добре закрепването. Нека да провери, дали не са се размърдали и паметите, че са доста близо до видеокартата и като нищо може да е размърдал някоя...

Сподели другаде