WarezRu Публикувано Юли 7, 2006 Report Share Публикувано Юли 7, 2006 (Редактиран) Преди инсталирах Windows 2000,ноо през няколко минути ми излизаха някакви съобщения че имам повредени регистри с линк към някакъв microsoft-ски сайт и да изтегля някаква програма за чистене на регистрите обаче тя не е безплатна и не мога да си изчистя регистрите и тези съобщения продължиха да излизат пробвах с няколко програми да изчистя регистрите но съобщенията така и не се махнаха,и бях принуден да преинсталирам windows-а моля ако знаете нещо по-въпроса помогнете ми!!!Предварително благодаря!!! EDIT:Оправих се,за тези които имат същия проблем нека четат по-надолу: 1.Влизате в My Computer=>Control Panel=>Administrative Tools=>Services Картинка <= излиза ви това 2.Намирате стартиран сървис на име "Alerter" давате му с дясно копче "Properties" http://picvalley.net/files/2006/07/08/7d1a0e2f05abb213e214b55820797c2b.jpg <= Излиза ви това На Startup type(Стартиращ режим)давате на "Disabled" с една дума не позволявате на този сървис да се стартира. На Service Status го правите Stoped. Малко информация за процеса -> този процес не прави нищо освен да ви предупреждава примерно както мен да си изчистя "повредения" регистър той не беше повреден!!!С две думи процеса не ви трябва.Само забавя и създава главоболия. Редактиран Юли 7, 2006 от WarezRu Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост