wampeters Публикувано Октомври 28, 2011 Report Share Публикувано Октомври 28, 2011 Здравейте, Не съм никак специалист по компютрите и се регистрирах в този форум, тъй като имам известен проблем със звука на моята машина и се надявам някой с повече познания да ми помогне. Не намерих друга подобна тема и за това си позволявам да открия нова. Проблемът е следният: Един ден след като включих компютъра звукът просто вече не работеше. До този момент всичко беше ок, не съм бъркал по никакви настройки. Използвам колонки, които тествах и на друг компютър и си работят чудесно. Пробвах и със слушалки - отново никакъв звук не излиза. Значи проблемът не е в колонките, нито в слушалките. Свалих звуковата карта и я сложих на другия компютър - работи си перфектно, дори без драйверите. Дори тествах друга звукова карта, но пак нищо. Следователно проблемът не е и в звуковата карта. Изпробвах я и на различен слот - отново никакъв резултат. Та, въпросът ми е какво тогава не е наред? Дали не е нещо от дънната платка? Ако ще е полезно да знаете, използвам Убунту 11.04, но досега не ми е създавал главоболия, мисля си че по-скоро е нещо хардуерно. Звуковата карта е Creative Sound Blaster (точен модел в момента не мога да кажа). Ще съм ви благодарен за мнения и предложения! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост