ahadjiev Публикувано Октомври 25, 2011 Report Share Публикувано Октомври 25, 2011 Имам проблем с една програма за покер Покер Стратеджи Елефант... за нея трябва да се инсталира програма за база данниPostgresSQL в началото като я инсталирах ми искаше парола и име, за които нз че ще ми трябват.Проблема ми е,че ми даде някаква грешка и трябваше да я деинсталирам и да я запиша на ново, но програмата все още помни,че съм я записвал и преди и си иска първоначалната регистрация която съм задал.Имали програма която да изтрие тази памет.Благодаря.Поздрави Антон. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Октомври 25, 2011 Report Share Публикувано Октомври 25, 2011 За пръв път чувам за игра, която да иска да инсталираш SQL db. Паролата и никнейма може да потърсиш в инсталацията на Postgre във файл кръстен нещо подобно на readme.txt или Password.txt. При MySQL със XAMPP никнейма е root без парола. При Postgre-са ще е нещо подобно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост