barca_b0y Публикувано Октомври 24, 2011 Report Share Публикувано Октомври 24, 2011 Здравейте,Темата е обща за две отделни програми. Както се разбира от заглавието - търся аудио и видео редактор. Изискванията ми към аудио редактора са:- лепене/рязане на песни- да може да работи с .mp3, .flac и .Wav- да е с възможно най-малко бъгове и да е стабилен- по възможност да има и инструменти за миксиране За видео редактора - трябва ми нещо с повече възможности от Camtasia Studio, но да не е нещо прекалено сложно. Да кажем, че долната граница е Camtasia, а горната Sony Vegas. Искам нещо средно. Ще работя със следните формати:- контейнер формати - .avi, .mp4 и (може би) .mkv- видео формати - h.264/3 и най-използваните Mpeg формати- аудио формати - .mp3, .wav и по възможност .flac Използвал съм следните аудио/видео редактори и НЕ съм останал доволен:- Mixxx, Camtasia Studio, Audacity, PowerDirector (има и още, но в момента не се сещам) П.С. Нямам нищо против двете програми да са обединени. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Октомври 24, 2011 Report Share Публикувано Октомври 24, 2011 За аудио редактор мога да предложа Wavosaur и WavePad Audio Editing Software. Доколкото видях, първата не работа с .flac аудио формат. Виждам, че сте останали недоволни от Audacity, който според мен е един изключително добър аудио редактор, но всеки потребител има различни предпочитания. За видео редактор бих предложил Avidemux и VirtualDub. И двата разполагат с доста възможности за обработка на видео, като първият може да се похвали с изключително семпъл интерфейс. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Октомври 24, 2011 Author Report Share Публикувано Октомври 24, 2011 @s.feradov,Както съм споменал за мен .flac форматът е задължителен (за аудио редактора). Една от причините да не харесвам Audacity е, че не може да работи с него. Avidemux и VirtualDub са добри програми, но аз искам видео редактора да има най-малкото готови ефекти и такива неща. WavePad Audio Editing Software ми изглежда добра, но все още чакам предложения (и за аудио, и за видео редактор). Благодаря ти за коментара. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост