Jump to content

Как се прави диск с инсталация на windows 7 със всички update-и до днешна дата

m0skVi4a

Препоръчан пост

Здравейте.

Искам да си направя един update на моят диск със windows 7 който го имам отдавна(свален от zamunda). Ще ме питате защо направо не си изтеглите някакъв готов.. Отговора е че този който имам аз е с всички производители и всички версии на windows 7 и няма друг като този. Какво точно искам? Искам да си сложа SP1 на диска, IE 9 и всички update-и до днешна дата. Как може да стане това?

Ако може ми обяснете или ми дайте линк към урок.

Благодаря предварително!

П.П.

Ако трябва линк към диска на Windows 7 мога да ви дам линк ако не е забранено :)

Сподели другаде

За целта ще е необходим софтуер, който е аналог на Nlite за Windows 2000/XP/2003 и Vlite за Windows Vista.

Софтуерът за Windows 7 се казва 7lite. Тук може да намерите подробна информация за него. В този раздел на сайта са предоставени уроци за работа с програмата.

Сподели другаде

А какъв е проблема след инсталация да си направиш ъпдейтите през Windows Update?Само си усложняваш живота или желаеш просто да се научиш как става? ;) Има смисъл само ако компютъра на който ще инсталираш,няма интернет.Пък може и аз да греша. :wacko:
Сподели другаде

Искам да си направя един диск със всички необходими програми и всички update-и до сега :) и да предположим че няма интернет на компютъра :)

BTW от каде да изтегля всички update-и до сега които са излезли?

Става въпрос за Windows 7 update-ите като SP1, IE9

Сподели другаде

Не е чак толкова трудно да се намерят, но това е друг въпрос. Това мисля, че ще Ви помогне.

В лявата част на страницата избирате:

Product Category - Windows ;

Operating system - Windows 7;

Download type - Update/Security Patch

Сподели другаде