Antonpram Публикувано Октомври 23, 2011 Report Share Публикувано Октомври 23, 2011 Значи реших да си преинсталирам Уиндоуса на компютъра ми, обаче не съм го правил от 1 година. Пускам диска рестартирвам компютъра и натискам F10, но не иска да се boot-не. Реших да го инсталирам, както се инсталирва най - обикновенна игра, от локалното устройсто и от там дойде проблема ми...Когато включа компютъра ми се показва черен екран с надпис и до тук, повече не може дад продължи. Влизах в биоса, да видя boot-а, знам, че трябва boot-а да го настроя да се CD-ROM, но няма такова нещо, има (CD/DVD), floppy drive, но CD-ROM няма. Моля, кажете ми как да се оправя и да си преинсталирам нормално Уиндоуса, защото ми трябва и за работа... http://web-tourist.net/forum/images/smiles/icon_sad.gif Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreygg Публикувано Октомври 23, 2011 Report Share Публикувано Октомври 23, 2011 Ти сам си си отговорил. CD/DVD. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Antonpram Публикувано Октомври 23, 2011 Author Report Share Публикувано Октомври 23, 2011 Оправих се. Благодаря ти много! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост