cupakabra Публикувано Октомври 22, 2011 Report Share Публикувано Октомври 22, 2011 Здравейте.Защо рамта на лаптопа ми е различна,в смисъл 1GB DDR3 1066mHZ и 2GB DDR31333mhz http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/default/no-no.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/default/questions.gif , за да не продължавам ето снимка вижте сами;операционната система е windows 7 x 64ПС не ,че това ми пречи по някакъв начин .Машинката се използва главно за интернет , филми, скайп ,и дори наистина да е такава каша не оказва влияние , но ми стана интересно вие как мислите дали евереста нещо се е сбъркал или е възможно ? ето; Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Октомври 22, 2011 Report Share Публикувано Октомври 22, 2011 Да, напълно възможно е. Преблемът се състои в това, че по този начин и двете платки работят на 1066mHz, а не на 1333mHz. Все още не мога да си обясня защо са поставени платки с различни работни честоти. Предполагам не сте слагали допълнителна RAM-памет, т.е. фабрично лаптопът е с тази памет? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cupakabra Публикувано Октомври 22, 2011 Author Report Share Публикувано Октомври 22, 2011 Да, напълно възможно е. Преблемът се състои в това, че по този начин и двете платки работят на 1066mHz, а не на 1333mHz. Все още не мога да си обясня защо са поставени платки с различни работни честоти. Предполагам не сте слагали допълнителна RAM-памет, т.е. фабрично лаптопът е с тази памет?да ясно ми е , че така рамта работи на по ниската честота 1066.Аз не съм добавял или премахвал каквото и да е по лаптопа ,така е закупен (купих го чисто нов преди около година и половина от англия) значи така си е зглобен.И аз немога да си обясня защо е така.Малко ме съмнява и че евереста може да се бърка.Както казах не ми прави проблеми затова и неизкам да го отварям,за да се убедя дали наистина е тъка , но ме дразни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Октомври 22, 2011 Report Share Публикувано Октомври 22, 2011 аз искам да добавя рам на моя компютар но незнам каква да взема сега съм с 2 гб. на corsair 1333mhz искам да му сложа още 4 но знам само че трябва да са с еднакви честоти а марката пак съштата ли трябва да бъде или ще е по добре да взема на kingstan Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cupakabra Публикувано Октомври 22, 2011 Author Report Share Публикувано Октомври 22, 2011 трябва ти DDR3 1333 Mhz ,и най добре да е същата марка. Обаче имаш ли свободни слотове ,за да добавиш?тези два гигабайта една плочка ли са или две по един, и още подобни подробности без който няма как да ти се отговори адекватно.Дай повече инфо.ПС не е хубаво да се натрапваш в чужди теми освен ако нямаш мнение касаещо темата на автора.Просто не е приятно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Октомври 22, 2011 Report Share Публикувано Октомври 22, 2011 При добавяне на допълнителна RAM-памет е нужно да се прегледат параметрите на вече инсталираната такава. Акцент се поставя върху тайминги, честота и марка на RAM-паметта (допълнително дали има възможност паметта да работи в Dual-Channel режим). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост