Jump to content

Премахване pop-up за upgrade на Avira

Препоръчан пост

С windows xp sp2 съм и Avira Antivir Profesional v.9.0.0.429,но при всяко пускане(рестартиране),ми излиза подканящ прозорец за upgradе...пробвах с някакъв съвет...

"For XP and Vista Users:

1. Start-> Control Panel

2. Administrative tools-> Local security policy

3. Click on Software Restriction Policy-> Action (at the top)-> create new restriction policies

4. Right-click additional rules (on the right side)-> new path rule

5. Click Browse and navigate to C:\Program Files\(Avira)\AntiVir Desktop\ and double-click avnotify.exe

6. Set the security level to Disallowed-> apply-> ok"

....обаче няма резултат...появява се..някакво предложение?

Сподели другаде

А защо просто не премахнеш твоята стара версия и не инсталираш актуалната такава? Да не говорим, че и версията на Service Pack ти е стара.

Здравей, Night_Raven! Предложението ти за SP3 е не само препоръчително - то е задължително.За да се инсталира новата Avira 12.xx тя изисква SP3. Помагах на приятел и ме изненада също - не бях срещал това изискване. Поздрави.

Сподели другаде

С windows xp sp2 съм и Avira Antivir Profesional v.9.0.0.429,но при всяко пускане(рестартиране),ми излиза подканящ прозорец за upgradе...пробвах с някакъв съвет...

"For XP and Vista Users:

1. Start-> Control Panel

2. Administrative tools-> Local security policy

3. Click on Software Restriction Policy-> Action (at the top)-> create new restriction policies

4. Right-click additional rules (on the right side)-> new path rule

5. Click Browse and navigate to C:\Program Files\(Avira)\AntiVir Desktop\ and double-click avnotify.exe

6. Set the security level to Disallowed-> apply-> ok"

....обаче няма резултат...появява се..някакво предложение?

Има си инструментче за тази работа, което с времето се усъвършенства и има нова версия. Тази, която в момента се предлага пише, че е за Avira AntiVir 10, НО аз имам стара версия - бях си я свалил преди време, която е за 8/9/10 на антивирусната. Не знам новата версия на инструментчето доколко ще работи за по-стара версия на Avira, но предполагам, че по-старата версия на инструмента би трябвало да ти свърши работа.

NoNotifyAvira 4.0.1

NoNotifyAvira-v3.4.1.rar

NoNotifyAvira-v3.4.1

[O.S.]

Windows 95/98/XP/Vista x32/7 x32/7 x64

[Features]

-  Avira Antivir 8/9/10 supported
   -  Simplicity graphics
   -  No temponary files for windows 7

Сподели другаде

Те не премахнаха ли изскачащата реклама в по-новите версии?

Ами ...от лятото на тази година минах на ESET NOD 32 Antivirus 4, понеже имам лицензионен ключ ...и реших да сменя защитата, но преди това бях с Avira и тогава си беше 10-версия ....и съответно имаше реклами. Сега не знам дали има, ако някой ползва да каже...

Сподели другаде

........................................................................................................................................

....и съответно имаше реклами. Сега не знам дали има, ако някой ползва да каже...

Има си я и още как. Появи се и още една екстра "My messages: Opens a slide-up with the current information about your Avira product". И докато се чудех как да се отърва от pop-up-ите те спряха някак си да ме тормозят. При мен горната схема с Restriction Policy работи. Поздрави.

Сподели другаде

...дано има някакъв брояч (хубаво и лошо)

- "хубавото" е че все някога ще спрат'

-"лошото" е че "занулих" брояча (преинсталирах )пробвах и 3-те схеми(3-та ...http://www.wikihow.com/Remove-the-Popup-Ads-in-Avira-Antivir)...не става... за сега -така ...докато не мина на SP3....

..благодаря на отзовалите се...........................(не съм се отказал)

Сподели другаде

Има си я и още как. Появи се и още една екстра "My messages: Opens a slide-up with the current information about your Avira product". И докато се чудех как да се отърва от pop-up-ите те спряха някак си да ме тормозят. При мен горната схема с Restriction Policy работи. Поздрави.

При мен и 2-те схеми работеха:

NoNotifyAvira

post-16842-0-70704400-1319380462_thumb.jpg

Но аз съм на Win XP Pro SP 3 (x86), 2002

Сподели другаде