caligula Публикувано Октомври 21, 2011 Report Share Публикувано Октомври 21, 2011 Моля, помагайте.Търсих информация, но не намерих нещо.Свалям големи файлове напр. 30-40GB - филмова трилогия, сваля се, докрай, показва 100% и уж всичко е наред, но като отворя папката, ми показва нулев файл, който дори с десен клавиш и properties не отваря нормално падащо меню, а някакво орязано с 2-3 опции. Копирам цялата папка на друго място, но орязва името на файла и той става като от DOS и не ми позволява преименуване с по-дълго име. Правя нови папки, опитвам се да преместя файловете, но ми дава грешка (прикачил съм скрийншот на грешката).Какво става по-дяволите!!! Досега не съм имал подобни проблеми...С uTorrent 2.2.1 съм.Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Giggio Публикувано Октомври 21, 2011 Report Share Публикувано Октомври 21, 2011 Запази задачите и преинсталирай uTorrent 2.2.1. Друго не мога да ти препоръчам. Папките заемат ли си мястото - 30-40GB? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 22, 2011 Report Share Публикувано Октомври 22, 2011 Само с толкова големи ли колекции/файлове има проблем? Ако свалиш нещо по-малко? Можеш да опиташ с последната версия на uTorrent за всеки случай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Myself Публикувано Октомври 22, 2011 Report Share Публикувано Октомври 22, 2011 Преди да преинсталираш uTorrent.Десен бутон върху задачата-направи проверка.Най-напред стопираш торента и след това с десен бутон. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
caligula Публикувано Октомври 22, 2011 Author Report Share Публикувано Октомври 22, 2011 Да, само с големи торенти се получава (дори да са от отделни части).Всъщност, като се замисля, може да е нещо и от харда, защото е с 32MB кеши скорост 5400 - на по-големи торенти непрекъснато ми дава претоварен диск, докато кешираи после се нормализира. Намалих броя на връзките на 50 и май се пооправи това претоварване.Ако с това не се реши този проблем, ще пробвам да преинсталирам uTorrent-а.Между другото, коя е най-добрата версия според вас? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 22, 2011 Report Share Публикувано Октомври 22, 2011 Лично аз считам последната версия за най-добра. Не защото е с нещо по-добра от останалите, а защото е последна. То има толкова версии и не считам никоя от тях за по-добра от останалите, така че остава последната, защото е... последната. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rudeboy9208 Публикувано Октомври 22, 2011 Report Share Публикувано Октомври 22, 2011 Лично аз считам последната версия за най-добра. Не защото е с нещо по-добра от останалите, а защото е последна. То има толкова версии и не считам никоя от тях за по-добра от останалите, така че остава последната, защото е... последната. :haha: :haha: :haha: защото е... последната :haha: :haha: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост