BoRkAtA90 Публикувано Октомври 21, 2011 Report Share Публикувано Октомври 21, 2011 Внезапно ми се рестартира компютърът.Стойностите на напрежението при 12V ме съмняват ,по някое време станат 12,534 !Конфигурацията е :процесор amd sempron 2400+,видео ati radeon 9200 128mb,захранване 300W ще трябва да потърся каква марка беше.Всички драйвери са актуални!Много за извинявам,но от бързането да не се рестартира отново съм натиснал 3 пъти бутона за нова тема ,моля другите да бъдат изтрити Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 21, 2011 Report Share Публикувано Октомври 21, 2011 Въпросните отклонения не са фатални, но не са и особено обнадеждаващи. Ако искаш да си сигурен какви са напреженията, ти препоръчвам да ги замериш с мултиметър. Описано е в края на тази статия. Препоръчително е и да ги замериш, докато системата е натоварена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BoRkAtA90 Публикувано Октомври 22, 2011 Author Report Share Публикувано Октомври 22, 2011 Установих нещо друго.Преди малко се опитах да влезна в сайта на технополис и компа веднага се рестартира!Вчера ,когато се рестартираше компа бях в сайта им .Проверявах с Malwarebytes' Anti-Malware,Аваст и SUPERAntiSpyware Free Edition нищо не откриха .За замерванията ще го карам на сервиз да си го видят в понеделник не съм правил до сега такова нещо да не оцапам повече работата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост