Evda Публикувано Октомври 19, 2011 Report Share Публикувано Октомври 19, 2011 Здравейте! И аз като повечето от вас съм със Windows 7/64, но забелязах нещо интересно докато опитвах да разбера "защо и как ми се пълни систмемния дял С"! Та, накратко за какво иде реч, пуснах програмка (Space Sniffer) за преглед на скрити от ОС-а файлове и папки и се оказа, че на всички дялове по твърдия ми диск имам няколко папки ( $recycle.bin) до които, обаче не мога да имам достъп (поставям снимка от лога на програмата). В същото време е излишно да казвам, но все пак кошчето ми е абсолютно празно. Въпроса ми е - знае ли някой как, откъде и по какъв начин, могат да се премахнат или евентуално да се получи достъп до тях? Благодаря предварително http://img822.imageshack.us/img822/3314/tuko.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 19, 2011 Report Share Публикувано Октомври 19, 2011 Това са системни папки. $Recycle.Bin е папката на Windows 7, където се съдържат файловете, които потребителят изтрие. Подпапките в нея са за отделните акаунти, които са били създавани. Т.е. от предишни инсталации на Windows.RECYCLER е аналогична папка, но е за Windows XP.В System Volume Information се складират точките на възстановяване на System Restore.Като цяло е нормално да нямаш достъп до тях. Идеята е само операционната система да има достъп до тях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Evda Публикувано Октомври 21, 2011 Author Report Share Публикувано Октомври 21, 2011 Благодаря за бързия отзив Венци и успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост