bestlap Публикувано Октомври 17, 2011 Report Share Публикувано Октомври 17, 2011 Здравейте имам лап топ Acer Extensa 5620Z и днес ми се доигра NFS undergound 2 свалих я набързо и като я пуснах да я играя и насича яко ... Гледах в биоса на всякъде и никъде няма да промяна на паметта на видеото а като цъкна десен ботон и Grapichs propartis и там пише че в момента работи с 12мв рам а може до 358 как примерно да я направя 128 ? С някаква програма ли трябва прерових целия комп и никъде не можах да открия такава опция ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 18, 2011 Report Share Публикувано Октомври 18, 2011 Ако си сигурен, че в BIOS няма такава опция, значи регулацията на видео памет се извършва автоматично. В такъв случай няма какво да се направи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rudeboy9208 Публикувано Октомври 21, 2011 Report Share Публикувано Октомври 21, 2011 Здравей аз имам лаптоп тошиба и при мене пише 128 video ram (up to 1024) (уж че може да се увеличи до 1гб) но изчетох много неща из интернет и реално решение не намерих..Просто сме прецакани Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост