potrebitelka Публикувано Октомври 16, 2011 Report Share Публикувано Октомври 16, 2011 Здравейте от няколко дни имам проблем с блутута .. работеше си перфектно докато не реших да му цъкна настройките .. е правих каквото правих и стана така че като се опитам да изпратя нещо на телефона ми пише "The file could not be sent because the connection could not be established. Check to make sure the Bluetooth radio is plugged in. " програмата е bluetooth file transfer wizard (sp2) .. много ще съм благодарна ако ми помогнете =) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Октомври 16, 2011 Report Share Публикувано Октомври 16, 2011 изтри я и я инсталираи пак би трябвало да се оправи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
potrebitelka Публикувано Октомври 16, 2011 Author Report Share Публикувано Октомври 16, 2011 изтри я и я инсталираи пак би трябвало да се оправи ами и това се чудех да направя нооо не помня от къде съм я дръпнала а пък като напиша името ми излизат съвсем различни неща =( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 18, 2011 Report Share Публикувано Октомври 18, 2011 Каква точно е програмата, която използваш? Откъде е инсталирана първоначално? В Device Manager има ли устройства с удивителна или въпросителна? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост