Бетонов Публикувано Октомври 16, 2011 Report Share Публикувано Октомври 16, 2011 Искам да попитам- има ли възможност за заключване на физическото отваряне на DVD устройството?Сина ми, който е на 2 годинки, много взе да бърника по компютъра, и в последно време все отваря DVD-то и се опитва да пъха дискове, като веднъж даже е сложил 2 диска и за малко да затвори устройството...добре, че жена ми го е видяла! Та мисълта ми е, дали има някакви настройки в уиндоуса, с които може да се блокира отварянето "чекмеджето" на DVD-то, и съответно да мога да активирам отварянето, когато аз искам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 16, 2011 Report Share Публикувано Октомври 16, 2011 Може би CD/DVD Drive Locker ще ти свърши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Бетонов Публикувано Октомври 16, 2011 Author Report Share Публикувано Октомври 16, 2011 Може би CD/DVD Drive Locker ще ти свърши работа.Много ти благодаря!! Това е, което ми трябваше!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост