valyo_93 Публикувано Октомври 15, 2011 Report Share Публикувано Октомври 15, 2011 здравеите искам да ви питам как мога да си свържа TV към PC правил съм го но на стария компютар но тои имаше tv out,а на новия имам hdmi а телевизора ми е с tv out има ли такъв кабел.Благодаря ви предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreygg Публикувано Октомври 15, 2011 Report Share Публикувано Октомври 15, 2011 tv out - означава ТВ изход. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Октомври 15, 2011 Author Report Share Публикувано Октомври 15, 2011 да знам но питам дали може кабела които влиза в видео картата да е HDMI а този към телевизора да е с камбанки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 16, 2011 Report Share Публикувано Октомври 16, 2011 На теория може, но няма да е само кабел, а ще трябва да има и специален конвертор. HDMI пренася цифров сигнал, докато ти искаш да получиш накрая аналогов. Това не може да стане с кабел и/или преходник. По-добре е да спестиш пари и да вземеш телевизор с DVI или HDMI, пък ако ще и втора ръка да е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост