Marshala90 Публикувано Октомври 13, 2011 Report Share Публикувано Октомври 13, 2011 Абе я да ви питам, някой от вас знае ли откъде мога да си поръчам "магическа чаша" за студени напитки? Например като тази опомената в http://podaraci.info...80%D1%8A%D0%BA/ адрес. Може да е със същата картинка както в сайта, да добавям моя или да дадени снимки за избор, но стига да е "магическа" след сипването на студена напитка т.е. бира . Търсих, търсих, но намирам само за топли напитки, моля кажете за някой сайт или населено място където бих могъл да поръчам подобна чаша (желателно е сайт )! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dakan Публикувано Октомври 13, 2011 Report Share Публикувано Октомври 13, 2011 Ха забавно аз на едно място видях такива, но за топли напитки. Не знаех че има и за студени Обикновено такива неща се продават там където правят принтиране на тениски , чаши, чанти и други неща за реклама. Фотота или магазини за фирмени реклами. Но не знам нищо конкретно. Само ми се струва че качествата на снимките на тези неща излизат доста калпави. Рекламите който виждаш са обработени за да изглеждат като в приказка. Ето едно филмче за такава чаша за горещи напитки. Качеството си го бива тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост