parabelum Публикувано Октомври 12, 2011 Report Share Публикувано Октомври 12, 2011 Здравейте! От сутринта лаптопът ми се държи адски странно. Първо Комодото взе да ми иска разпознаване на всеки един процес и програма. Малко по-късно се опитах да отворя няколко Word - ски файла, но получих грешка и съобщение, че не ги разпознава. При опит да сканирам с Комодото, анти-вирусната отказа да се стартира и ми изписа --- Обновяване Антивирусния модел не е инициализиран! Реших, да пробвам да инсталирам нов офис пакет, за да мога да отворя поне Word - файловете, но компа ми отказа да инталира програмата. Всъщност не мога да инсталирам каквато и да е било програма. В шах и мат съм, затова ще съм благодарен на всякакви съвети! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 12, 2011 Report Share Публикувано Октомври 12, 2011 Сканирай системата с някое LiveCD - Dr.Web, Avira, Avast!. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост