liver Публикувано Октомври 11, 2011 Report Share Публикувано Октомври 11, 2011 Интересува ме, дали някой го ползва като основен браузър под windows 7\64 bit? И как се държи като цяло? Има ли крашове, стабилен и сигурен ли е, добавките работят ли коректно (wot, adblock, no script)? И ако не ми хареса, след деинсталиране оставя ли много боклук? Имам спомени, че с него се инсталират още 2-3 неща и това ме притеснява. Давайте мнения, съвети. Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dakan Публикувано Октомври 12, 2011 Report Share Публикувано Октомври 12, 2011 Не съм наясно за Сафари но ме заинтересува дали има нещо подобно като adblock и мене. Изобщо има ли аддони ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Октомври 12, 2011 Author Report Share Публикувано Октомври 12, 2011 Има аддони http://extensions.apple.com/ . Най-важните (за мен) ги има - adblock, no script, wot. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rudeboy9208 Публикувано Октомври 23, 2011 Report Share Публикувано Октомври 23, 2011 Преди време исках да сменя Firefox със този обаче сякаш нещо му липсва.Табовете му и настройките не ми харесаха.Мисля че имах и проблем със запазването на пароли за някои сайтове.Като цяло не ти го препоръчвам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост