mp3to Публикувано Октомври 8, 2011 Report Share Публикувано Октомври 8, 2011 Здравейте!Искам да попитам модератора на сайта как би могло да се изтрие файл от BD-Rom Drive (F:) ?От скоро съм с Windows 7 и трябваше да инсталирам една програма,която изискваше разархивиране на .bin файл.Направих го с Daemon Toоls Lite,но по погрешка отворих разархивирания вече файл и започна инсталиране в BD-Rm Drive (F:).От тогава като вляза в тази директория ,и се опитам да изтрия файла,пише,че е невъзможно изтриването му,както и деинсталирането.Ако продължи да се изписва иконката със BD-Rom Drive (F:),че има файл в него,ще има ли някакви проблеми?И изобщо за какво служи тази опция?Съжалявам,ако ви се стори смешен въпроса ми,но до сега не съм ползвал BD-Rom Drive (F:).Ако деинсталирам Daemon Toоls Lite,дали би помогнало?Ще съм много благодарен,ако някой може да ми помогне. И още един проблем имам,който се появи,но той е със VLC Player.Ползвам Windows 7 32-bit версия от скоро, до сега съм нямал проблем със възпроизвеждането на видео файлове или гледане на телевизия на Windows HP чрез VLC Player,но сега при възпроизвеждане компютъра много се натоварва и всички процеси се извършват ужасно бавно.Картината накъсва и забива на моменти.Пробвах и с по-стари версии на VLC Player,но проблема е отново на лице.Има ли значение специално за тази програма,ако съм със 32-битов Windows? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pcko Публикувано Октомври 8, 2011 Report Share Публикувано Октомври 8, 2011 По първия въпрос-няма нужда да изтриваш демон тулса,просто премахни изображението от него,или както е модерно го ънмаунтни и не трябва да имаш дертове после с деинсталиране и триене на въпросния файл.По вторият въпрос-пробва ли с друг плеър дали ще е същото,примерно с PotPlayer или The KMPlayer.И каква ти е конфигурацията,да не е прекалено слабичка за седмата бозичка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mp3to Публикувано Октомври 8, 2011 Author Report Share Публикувано Октомври 8, 2011 По първия въпрос-няма нужда да изтриваш демон тулса,просто премахни изображението от него,или както е модерно го ънмаунтни и не трябва да имаш дертове после с деинсталиране и триене на въпросния файл.По вторият въпрос-пробва ли с друг плеър дали ще е същото,примерно с PotPlayer или The KMPlayer.И каква ти е конфигурацията,да не е прекалено слабичка за седмата бозичка.Много ти благодаря,че се отзова на въпросите ми,но вече се оправиха нещата,поне със BD-Rom Drive (F:).Колкото до VLC Player,проблема още го има,но с BS Player нещата станаха. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 8, 2011 Report Share Публикувано Октомври 8, 2011 Ако още ти трябва решение, зареди файл във VLC Media Player и гледай в Task Manager дали някой процес не консумира много процесорно време. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост