Jump to content

Проблем с Уиндоус Виста

mita4eto88

Препоръчан пост

Здравейте съфорумци,възникна един невероятен проблем.Всичко блокира на тази Виста.Инсталирах една програмка Protel 99 SE,и след това сума ти съобщение, не мога да отворя почти нищо.При отваряне на Компютър-Свойства-Диспечер на устройства ми излиза това съобщение

windows не може да намери system root\\system32\\devmgmt.msc.

Ako искам да инсталирам дадено нещо пак ми излиза грешка.Какво може да е това.

Сподели другаде

Ето какво ми изписва:

Неуспешно свързване с услугата на Уиндоус.

Уиндоус не може да се свърже с услугата клиент за правила на групата.Този проблем не позволява влизане на ограничени потребители в системата.Като административен потребител можете да преглеждате системния регистър на системата.

Как мога да разреша този проблем.Всичко стана след инсталирането на програмата Protel 99 SE.Работата е такава,че не мога и да я деинсталирам.Влизам в Контролен панел-Програми избирам програмата за деинсталиране и ми излиза:

Появи се грешка при опит за деинсталиране на Protel 99 SE Trial Version.Тя може вече да е деинсталирана.Желаете ли да премахнете Protel 99 SE Trial Version от списъка "Програми и компоненти".

Избирам "Да" , изчаквам,но програмата не се премахва.Какво мога да направя,ще съм много благодарен,ако ми помогните.Предварително благодаря.

Сподели другаде

Опитах се да върна предишна конфигурация (System restore),но ето какво съобщение за грешка излиза: windows не може да намери "C:\\Windows\System32\rstrui.exe".Увервте се,че сте въвели името правилно,и след това опитайте отново.
Сподели другаде

А имаш ли инсталационен диск с Windows Vista, който да отговаря на твоята инсталирана версия (т.е. например, ако си с Vista SP2, трябва и инсталационният диск да е такъв)?
Сподели другаде

Стартирай Command Prompt като администратор и в него напиши sfc /scannow. Инсталационният диск трябва да е поставен. Ако и това не помогне, се опасявам, че най-доброто, което остава, е точно преинсталация.
Сподели другаде

Стартирах системата в сигурен режим (Safe mode).Отворих командния прозорец,вече като администратор,въведох командата и ето какво ми излеза:

Boginning system scan.This process will take some time.Beggining verification phase of system scan.Verification 100% complete.Windows Resource Protection did not find any integrity violations

Сподели другаде