Pavlina Pavlova Публикувано Януари 6, 2012 Report Share Публикувано Януари 6, 2012 Здравейте не знам дали моят проблем е като неговия, но на мен от 1месец нещо ми се бъгнаха отворите за USB, тъй като за улеснение имам два(отвора) отпред, които си ги ползвам- не барам тези отзад, но преди 1месец, когато реших да ползвам флашката и я мушнах отпред се чу звук, но нищо повече нито излезе че е мушнато устройство, нищо, само звук- като от флашка (не знам дали има значение, но всъщност звука е не точно такъв какъвто трябва да е- както си е звукът от флашката само, че повторен два пъти), но после като я изкарам се чува нормален звук от изкарване и реших че отпред нещо са се развалили и пробвах отзад, но пак същото- звуците, реакцията, а после на същия отвор като включа камерата си започва нормално- и звука е нормален !!! ПС: пробвах флашките(защото имам две- и с двете е такъв проблема) на друг компютър и си стават супер ... ... ако има решение кажете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 6, 2012 Report Share Публикувано Януари 6, 2012 Като свържеш тези flash памети, появяват ли се устройства в Device Manager и Disk Management? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Pavlina Pavlova Публикувано Януари 6, 2012 Report Share Публикувано Януари 6, 2012 Аз всъщност се справих с проблема ... от Device Manager не бе лесно, но го направих Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 6, 2012 Report Share Публикувано Януари 6, 2012 В Device Manager дали се появява някакво устройство в Disk drives и/или Universal Serial Bus controllers, и/или някакво ново неразпознато. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Pavlina Pavlova Публикувано Януари 6, 2012 Report Share Публикувано Януари 6, 2012 ама аз вече си оправих проблема... освен ако не искаш да обясня как, нямам какво друго да кажа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост