FlyBoy Публикувано Септември 29, 2011 Report Share Публикувано Септември 29, 2011 Здравейте ,проблема ми е следният : Преди няколко дни си взех лаптоп HpМарка HPМодел 620 XN664ESКод на производителя XN664ESНемога да подкарам звука...Инсталирах всички драйвъри ,но не иска да тръгне този проклет звук...Когато отида в Device Menager ми показва един удивителен знак на "Microsoft WINMM WMD Audio Compatibility Driver...Под дърво и камък го търсех този драйвър и неможах да го намеря....Четатах теми ,че това може да е от забрана на звука в биос...Рових и там ,но всичко си е наред...Да имате някакви предложения от какво може да е това....Драйвърите за звука съм ги славил от сайта на HP...Благодаря ,ви предварително.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 30, 2011 Report Share Публикувано Септември 30, 2011 Да не си инсталирал някоя кретенска самоделка или е чистичък Windows? От коя точно страница си свалил драйверите? Дай линкче, ако може. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlyBoy Публикувано Септември 30, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 30, 2011 И на моя компютър сам с него windows ,от около 1 година и никога сам нямал проблеми.....http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=bg&prodNameId=4158501&prodTypeId=321957&prodSeriesId=4158863&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=1093#113165 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 30, 2011 Report Share Публикувано Септември 30, 2011 Като кликнеш два пъти върху въпросния обект с удивителен, в поле Device status какво пише? От меню View избери Show hidden devices. Имаш ли други устройства с удивителна/въпросителна? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlyBoy Публикувано Септември 30, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 30, 2011 Това са всичките удивителни и въпросителни.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 1, 2011 Report Share Публикувано Октомври 1, 2011 Кликни два пъти върху двете устройства с въпросителна, иди на подпрозорец Details, от падащото меню избери Hardware Ids или Device Instance Ids, направи снимка и я публикувай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlyBoy Публикувано Октомври 1, 2011 Author Report Share Публикувано Октомври 1, 2011 Заповядай , направих снимки и на двете... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 2, 2011 Report Share Публикувано Октомври 2, 2011 На една от предните снимки имаше 2 неразпознати устройства. На последните се вижда, че едно от тях е вече разпознато. Все още ли има проблем?За мрежовата карта опитай да инсталираш драйвера от тази страница. Изтегли файла от таблицата, за който в поле Description пише "WinXP, Win2K, Win2003 Auto Installation Program". Избери един от трите сървъра вдясно на таблицата и имай търпение, че обикновено са бавни. Ако все още има проблем, опитай да забраниш Microsoft WINMM WDM Audio Compatibility Driver. Ако това не помогне, опитай да го деинсталираш и да рестартираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlyBoy Публикувано Октомври 2, 2011 Author Report Share Публикувано Октомври 2, 2011 Освен да кажа ,че нямаш равен нямам други думи Звука тръгна забраних го инсталирах това ,кам което ми беше дал линк и всичко вече е наред БЛАГОДАРЯ МНОГО Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост