Jump to content

Проблем с звука

FlyBoy

Препоръчан пост

Здравейте ,проблема ми е следният : Преди няколко дни си взех лаптоп Hp

Марка HP

Модел 620 XN664ES

Код на производителя XN664ES

Немога да подкарам звука...Инсталирах всички драйвъри ,но не иска да тръгне този проклет звук...Когато отида в Device Menager ми показва един удивителен знак на "Microsoft WINMM WMD Audio Compatibility Driver...

Под дърво и камък го търсех този драйвър и неможах да го намеря....Четатах теми ,че това може да е от забрана на звука в биос...Рових и там ,но всичко си е наред...Да имате някакви предложения от какво може да е това....Драйвърите за звука съм ги славил от сайта на HP...

Благодаря ,ви предварително....

Сподели другаде

И на моя компютър сам с него windows ,от около 1 година и никога сам нямал проблеми.....

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=bg&prodNameId=4158501&prodTypeId=321957&prodSeriesId=4158863&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=1093#113165

Сподели другаде

Като кликнеш два пъти върху въпросния обект с удивителен, в поле Device status какво пише? От меню View избери Show hidden devices. Имаш ли други устройства с удивителна/въпросителна?
Сподели другаде

Кликни два пъти върху двете устройства с въпросителна, иди на подпрозорец Details, от падащото меню избери Hardware Ids или Device Instance Ids, направи снимка и я публикувай.
Сподели другаде

На една от предните снимки имаше 2 неразпознати устройства. На последните се вижда, че едно от тях е вече разпознато. Все още ли има проблем?

За мрежовата карта опитай да инсталираш драйвера от тази страница. Изтегли файла от таблицата, за който в поле Description пише "WinXP, Win2K, Win2003 Auto Installation Program". Избери един от трите сървъра вдясно на таблицата и имай търпение, че обикновено са бавни.

Ако все още има проблем, опитай да забраниш Microsoft WINMM WDM Audio Compatibility Driver. Ако това не помогне, опитай да го деинсталираш и да рестартираш.

Сподели другаде

Освен да кажа ,че нямаш равен нямам други думи :) Звука тръгна забраних го инсталирах това ,кам което ми беше дал линк и всичко вече е наред БЛАГОДАРЯ МНОГО :)
Сподели другаде