packo7 Публикувано Септември 27, 2011 Report Share Публикувано Септември 27, 2011 Здравейте,извинявам се за пускането на нова тема но не открих нищо за това.От официалния сайт на Dell искам да изтегля драйвери но ми дава,че е aplication file и след като го изтегла ми казва,че не може да се изтегли файла или нещо такова прикачам картинка какво се случва,значи това отдясно е когато тръгна да тегля драйвера,а това от ляво ми го показва след като изтегля въпросния aplication fileМоже въпроса да е малко тъп и невеж но не го разбирам това. Този тип файлове защо не се отварят и защо от сайта на дел ще сложат такива файлове за драйвери?Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 28, 2011 Report Share Публикувано Септември 28, 2011 Когато си кликнал бутона за сваляне на драйвера, се е появил прозорец, който предлага избор за изтегляне с помощта на Dell Download Manager или със самия браузър. Ти си избрал първото и изборът е запаметен. За да сваляш драйверите с браузъра, трябва да се появи отново въпросния прозорец за избор, а това може да стане само ако изтриеш бисквитките на браузъра. Ако не искаш да триеш бисквитките, ще трябва да сваляш драйверите с друг браузър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
packo7 Публикувано Септември 28, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 28, 2011 Много ти благодаря. Разбрах каква глупост съм направил. Стана изчистих бисквитките и всичко си е ок. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост