StanС. Публикувано Септември 26, 2011 Report Share Публикувано Септември 26, 2011 Здравейте. Проблемът ми е следният. Докато тествах моно усилвател на компютъра се появи дразнещ писклив шум (същият когато докато е свързан говорителят и съберете плюса и минуса на колоната),реших че проблема е от усилвателя и май така беше,същото нещо със слушалките ми го нямаше. След няколко часа ми се наложи да инсталирам кодедци за HD и да обновя няколко драйвера с Driver Genius,рестартирах компютъра и след това вече нямах никакъв звук.Уиндоус ми казваше че картата е наред и работи,унисталирах кодеците,аудио драйвера,рестарт и пак нищо.След това реших че след като съм обновил драйверите на чипсета може да е станало объркване (случвало ми се е когато сложа драйвър на аудио и след това на чипсета да няма аудио),унисталирах отново драйверите на чипсета(Via) и аудиото и пак нищо,смених версийте на аудио драйвера с по нови,по стари и т.н.,но пак нищо.В Device manager-a всичко е ок с аудиото,на няколко пъти когато съм махал драйвера и рестартирам компютъра ,системата разпознава аудио картата и иска драйвер,мисля си че тя е в ред и все пак възможно ли е да ми е софтуерен проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 28, 2011 Report Share Публикувано Септември 28, 2011 Държа да уточня, че кодеци за HD няма. Има кодеци за различни файлови, видео и аудио формати. HD е стандарт, не формат.Грешка е, според мен, да използваш програми от рода на Driver Genius. Какви точно са хардуерните компоненти? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост