bok_vampira Публикувано Септември 26, 2011 Report Share Публикувано Септември 26, 2011 Купих си Acer aspire 5250,оказа се,че драйвери има само за windows 7 и аз го инсталирах.Сега обаче проблема е ,че като си ползвам wi-fi ако сам малко по-далеч от рутера ме дискънектва постоянно ... ако сам малко по-отдалечен изобщо не го хваща. за сравнение опитаь с дръг лаптоп и с телефона ,те хващат по 10тина мрежи,моят само 1. Дали е от windows 7 или от някой от драйверите или са ми продали прецакан лаптоп? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 28, 2011 Report Share Публикувано Септември 28, 2011 Не би трябвало да е от операционната система. Да разбирам, че инсталираният драйвер е последният от сайта на Acer? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 30, 2011 Report Share Публикувано Септември 30, 2011 Провери как работи безжичната мрежа, когато лаптопа работи с включено зарядно устройство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост