stanilabg Публикувано Септември 23, 2011 Report Share Публикувано Септември 23, 2011 Тъй като дистанционното на ресийвъра ми (Sony STR-DE235) почти не работи (залепил съм му алуминиево фолио на всеки бутон за да прави контакт), реших вместо да търся същото (RM-U303), да заменя всички дистанционни с универсално. Спрял съм се на това. До тук добре, но не мога да намеря списък с устройствата, които поддържа. В сайта се споменават 5000 марки, но друго си е човек да види. Пробвах да сваля софтуер (някъде прочетох, че след инсталация може да си видят всички марки които поддържа), но дава някаква грешка.Въпросът ми е, има ли някой такова дистанционно, доволен ли е от него? Какво бихте препоръчали до към 30€? Устройствата който имам са:Sony STR-DE235Sony CDP-XE 220Pioneer DV-610 AVPanasonic TX-P42S20EHumax DIGI+ II Честно казано, най-много ме притеснява поддръжката на Humax-а. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreygg Публикувано Септември 23, 2011 Report Share Публикувано Септември 23, 2011 По-добре си потърси същото. Понякога универсалните дистанционни ни поддържат всички функции на устройството /например не може да се управлява еквалайзера/. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Септември 23, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 23, 2011 По-добре си потърси същото. Понякога универсалните дистанционни ни поддържат всички функции на устройството /например не може да се управлява еквалайзера/.Честно да ти кажа, използвам само главните функции - усилване; намаляване; превключване м/у DVD, TV, Radio; изключване на самия ресийвъра.Освен това, смятам да сменям и ресийвъра и не ми се иска да инвестирам в нещо, което ще използвам известно време.Не на последно място е факта, че оригиналното дистанционно струва колкото универсалното. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост