flamesoul Публикувано Септември 21, 2011 Report Share Публикувано Септември 21, 2011 Здравейте купих си точно вчера една флашка и днеска имам проблем с нея.Използзвах я за качване на windows 7 на едно PC без cd/dvdПроблема мисля че ми дойде след записването на AVG 7.5 антивирусна програмаПроблема е такъв че всички файлове които кача във флашката след изваждането й и вкарването и другаде ми ги изкарва като шорткътове .... изтривам ги флашката пак си е запълнена. Пробвах да се показват скрити папки и файлове, но имаше само една папка - RECYCLERс Windows 7 съм флашката е 4GB . също така пробвах и с форматирания и тнт но нямаше никакъв ефект. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Септември 21, 2011 Report Share Публикувано Септември 21, 2011 Как точно вадиш флашката ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
flamesoul Публикувано Септември 21, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 21, 2011 Директно съм я изкарвал и с безопасното изваждане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sergo75 Публикувано Септември 21, 2011 Report Share Публикувано Септември 21, 2011 Сканирай си компа и флашката за вируси ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
flamesoul Публикувано Септември 21, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 21, 2011 Коя антивирусна програма предлагата като най-добра и безплатна или да има поне пробен период Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sergo75 Публикувано Септември 21, 2011 Report Share Публикувано Септември 21, 2011 Аз бих предложил Avast Free Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
flamesoul Публикувано Септември 21, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 21, 2011 Добре сега ще пробвам пак иначе открих сега нещо ново като отворя шорткъта ми отваря нов прозорец и влизам в папката и вече информацията вътре не е като шорткътове Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Септември 21, 2011 Report Share Публикувано Септември 21, 2011 Най-добре форматирай флашката на ФАТ32 и повече не я вади без да спреш устройството. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 25, 2011 Report Share Публикувано Септември 25, 2011 Ако флашката е форматирана във FAT32 и е настроена за бързо премахване, няма проблеми да се вади директно и да не се премахва безопасно. При работа само на определена система ли се получава този проблем с флашката или при работа на различни компютри? Според мен е добре да се опита форматиране, проба на един компютър. След това форматиране и проба на друг компютър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост