Питащ Публикувано Септември 17, 2011 Report Share Публикувано Септември 17, 2011 Здравейте. Принципно държа РС-ситемата да ми е чиста и днес беше ден за профилактика. По прaвило използвам за проверка за гадини - антивирусния скенер Dr.Web - portable, ама днес реших да изпробвам антивирусния скенер SuperA - portable за която взех линк от форума. Не съм на ясно с принципа на действие и въобще с програмата, та вируси не намери, но набързо ми напълни С диска с близо 1 г.байт, сякаш самата тя се държи като вирус. Някъде нещо бъркам, някъде нещо не съм направил както трябва. Обяснете.Направих сканиране после с НОД-а а след това и с Dr.Web и Вируси не се откриха. Минах и с CCleaner-а, търсих записани нови папки, ама нищо. Преди нямах и намек за проблеми. В момента РС-то малко по - бавен и С диска беше силно фрагментиран, но го дефрагментирах. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 17, 2011 Report Share Публикувано Септември 17, 2011 За каква точно програма става въпрос? Може ли линк? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Септември 17, 2011 Report Share Публикувано Септември 17, 2011 (Редактиран) Всяка седмица си свалям оттук - SuperAntispyware PortableСтартира се от SAS_XXXXXXX.COM файл (X-цифри, обикновено). Програмката си прави в папка Temp, папка SAS_SelfЕxtract, която е около 95 MB и всъщност това е скенера. Скенира се с програмката, затваряш я, изтриваш .COM файла, папка SAS_SelfЕxtract, ако не можеш да я намериш ползвай ATF Cleaner. И накрая за да махнеш остатъците в AppData и грешка в System на Event Viewer, причинена от SAS, ползвай технияSUPERAntiSpyware Uninstaller Assistant 1 GB не е нормално! Редактиран Септември 17, 2011 от mazarin Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Питащ Публикувано Септември 17, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 17, 2011 Night_Raven ето и линка за който ме помоли http://www.superantispyware.com/portablescanner.html?tag=SAS_HOMEPAGE Ето и името на файла SAS_823A Както писах не съм много наясно с въпросното чудо, но ще опитам и това което е предложил и mazarin, защото предполагах за наличието на паките за,които е писал само, че не знаех къде да търся.1 г.байт е малко преувеличих, но е тука - тука, множко е, но не ми се и смята в момента за пълна точност. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост