BorislavGeorgiev Публикувано Септември 17, 2011 Report Share Публикувано Септември 17, 2011 Търсех си програма за правене на клип и попаднах на Camtasia. Версията е Camtasia Studio 6 , пробвах и с най-новата версия, но ми дава същата грешка. http://prikachi.com/...64/3831464L.jpgНякой може ли да ми помогне или да ми каже друга проста програма за правене на клип. В клипа ще има снимки и музика. Имам проблем с Windows Movie Maker и затова търся друга програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 17, 2011 Report Share Публикувано Септември 17, 2011 Под Safe Mode стартира ли нормално? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BorislavGeorgiev Публикувано Септември 17, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 17, 2011 Разбрах какво е Safe Mode. Стартирах го, но ми даде същата грешка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 19, 2011 Report Share Публикувано Септември 19, 2011 Имаш ли инсталиран пакет с кодеци и ако да, какъв? Ако имаш, опитвал ли си да инсталираш последната му версия? Опитвал ли си с друг пакет с кодеци? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
novgradski Публикувано Септември 19, 2011 Report Share Публикувано Септември 19, 2011 ...като имах същия проблем (windows XP)...деинсталирах K -lightcodec Pack ....свърших си работа...и пак го инсталирах....не е удобно,но ми свърши работа....явно се "посрещат" с камтазията... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BorislavGeorgiev Публикувано Септември 19, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 19, 2011 Деинсталирах кодеците и инсталирах K-Lite Codec Pack 7.7.0 . Пак имам проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 19, 2011 Report Share Публикувано Септември 19, 2011 Опитай, моля, набързо и без никакви кодеци. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BorislavGeorgiev Публикувано Септември 19, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 19, 2011 Пак не става. Съжалявам за закъснението на отговора. Възможно ли е аз да бъркам някъде ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост