v.pavlov Публикувано Септември 17, 2011 Report Share Публикувано Септември 17, 2011 Здравеите , имам проблем с които не мога да се справя ,моля за помощ.Разполагам с лаптоп Lenovo ideapad y570 , windows 7 prof x64bit , пробвах доста емулатори като Даемон Тулс, алкохол , магик клоне и какво ли още не, това ми излиза "Windows can't access this disk.the disk might be corrupt . make sure that dsk use format that Windows recognizes.If the disk is unformatted,you need to formaT it before using it. Hash проверка направих , въпросния фаил е .bin. Просто си нямам никаква идея за какшо иде реч , ще сам ви благодарен ако ми помогнете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Септември 17, 2011 Report Share Публикувано Септември 17, 2011 Ами конвертирайЗдравеите , имам проблем с които не мога да се справя ,моля за помощ.Разполагам с лаптоп Lenovo ideapad y570 , windows 7 prof x64bit , пробвах доста емулатори като Даемон Тулс, алкохол , магик клоне и какво ли още не, това ми излиза "Windows can't access this disk.the disk might be corrupt . make sure that dsk use format that Windows recognizes.If the disk is unformatted,you need to formaT it before using it. Hash проверка направих , въпросния фаил е .bin. Просто си нямам никаква идея за какшо иде реч , ще сам ви благодарен ако ми помогнете.Ами конвертирай го в .iso , например с тази програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 17, 2011 Report Share Публикувано Септември 17, 2011 И този BIN файл на какво всъщност трябва да е образ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост