Jump to content

Създаване на онлайн магазин

Препоръчан пост

Здравейте! Аз съм нова тук и не знам дали съм избрала подходящото място да споделя проблема си, но съм длъжна да опитам. :bye:

Искам да разбера всичко на онлайн магазините. Как се създават? Какви да предимствата и недостатъците на тези магазини?

Ако някой има информация моля да я сподели.

Искам да създам онлайн магазин на доста голяма продукция и ми се иска да събера малко мнения.

Благодаря на всички предварително.

Сподели другаде

Някой може ли да ми каже какви са необходимите юридическите документи една фирма да създаде онлайн магазин? Моля ако някои вече се е сблъсквал с това да ми помогне и да ми обясни как стоят нещата.
Сподели другаде

• 3 months later...

Здравейге.И мен ме вълнува същото-как да си създам онлайн магазин.

Просто не знам кой,какъв тип специалист може да ми обяясни стъпка по стъпка как да направянещата,че да ми е наред всичко и с документи и с изисквания...знам че не са свежда всичко до създаването на самия е-магазин,а преди това има редица стъпки които трябва да се направят.Аз обикалях-първо про адвокат-той ми рече"при мене нямаш работа,трябва само да си пуснеш фирмата в действие /аз имам фирма,със спряна дейност,недействаща/",отидох в НАп,от там и казаха че само трябва да пусна фирмата и да попълня документ за самоосигуряващо се лице...обърнах се компютърен специалист-той ми каза че трябва първо да си оправя нещата с документите и най-накрая е работата с него...е добре,аз от каде всъщност да започна?Ако някой може да ме "светне",ще съм му много благодарна!

Сподели другаде

Мисля, че действително първо трябва документално да си оправиш нещата, пък правенето на онлайн магазин и хостването му може да се направи в рамките на 3-4 дни.
Сподели другаде

• 5 months later...
Има една нова система за създаване на онлайн магазини: biz.shopmania.bg . Всичко е онлайн, не е необходимо закупуване на хостинг, инсталиране на приложения или разни други. Само регистрация и настройки.
Сподели другаде