kairqkova Публикувано Септември 17, 2011 Report Share Публикувано Септември 17, 2011 Здравейте! Аз съм нова тук и не знам дали съм избрала подходящото място да споделя проблема си, но съм длъжна да опитам. Искам да разбера всичко на онлайн магазините. Как се създават? Какви да предимствата и недостатъците на тези магазини?Ако някой има информация моля да я сподели.Искам да създам онлайн магазин на доста голяма продукция и ми се иска да събера малко мнения.Благодаря на всички предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vision of life Публикувано Септември 17, 2011 Report Share Публикувано Септември 17, 2011 Ето един безплатен http://www.rexcart.com/ такъв, тествай и сама виж за какво става дума. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kairqkova Публикувано Септември 19, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 19, 2011 Благодаря! Стана ми ясно за какво става въпрос.Моля, ако имате някои други предложения да ги споделите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kairqkova Публикувано Септември 19, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 19, 2011 Някой може ли да ми каже какви са необходимите юридическите документи една фирма да създаде онлайн магазин? Моля ако някои вече се е сблъсквал с това да ми помогне и да ми обясни как стоят нещата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vision of life Публикувано Септември 21, 2011 Report Share Публикувано Септември 21, 2011 Мисля, че няма значение дали магазина е реален или виртуален, управлява се еднакво, без допьлнителни документи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deina Публикувано Януари 20, 2012 Report Share Публикувано Януари 20, 2012 Здравейге.И мен ме вълнува същото-как да си създам онлайн магазин.Просто не знам кой,какъв тип специалист може да ми обяясни стъпка по стъпка как да направянещата,че да ми е наред всичко и с документи и с изисквания...знам че не са свежда всичко до създаването на самия е-магазин,а преди това има редица стъпки които трябва да се направят.Аз обикалях-първо про адвокат-той ми рече"при мене нямаш работа,трябва само да си пуснеш фирмата в действие /аз имам фирма,със спряна дейност,недействаща/",отидох в НАп,от там и казаха че само трябва да пусна фирмата и да попълня документ за самоосигуряващо се лице...обърнах се компютърен специалист-той ми каза че трябва първо да си оправя нещата с документите и най-накрая е работата с него...е добре,аз от каде всъщност да започна?Ако някой може да ме "светне",ще съм му много благодарна! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Януари 21, 2012 Report Share Публикувано Януари 21, 2012 Мисля, че действително първо трябва документално да си оправиш нещата, пък правенето на онлайн магазин и хостването му може да се направи в рамките на 3-4 дни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dqdoMrazz Публикувано Юли 17, 2012 Report Share Публикувано Юли 17, 2012 Има една нова система за създаване на онлайн магазини: biz.shopmania.bg . Всичко е онлайн, не е необходимо закупуване на хостинг, инсталиране на приложения или разни други. Само регистрация и настройки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост