KamiEl Публикувано Септември 16, 2011 Report Share Публикувано Септември 16, 2011 Здравейте! Преинсталирах си операционната система ( Windows XP - SP-3 ) и сега ми се налага да върна торент-файловете, за да ги сийдна, а не знам как става това. Пробвах няколко варианта, които намерих из нета, но нищо не става - просто не разбирам напълно това, което чета, или не правя нещата както трябва. Затова моля знаещите да ми обяснят по-простичко кое как става. Благодаря ви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 16, 2011 Report Share Публикувано Септември 16, 2011 uTorrent складира .torrent файловете си в папка C:\Documents and Settings\<твоето-име>\Application Data\uTorrent. Съдържанието на тази папка е това, което е трябвало да си копирал преди преинсталацията, защото там са всички .torrent файлове и не само. Ако не си ги запазил съдържанието на тази папака преди преинсталацията, няма как да възстановиш каквото и да било след нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogulef Публикувано Септември 16, 2011 Report Share Публикувано Септември 16, 2011 Има и друг вариант при uTorrent.Например си свали някакъв филм в D:\download.Отиваш там от където си го изтеглил,примерно Замунда.Изтегляш го отново като го записваш на същото място където се намира вече.Ще се извърши проверка на торента и готово.Направи си настройки къде да записва torrent файлпвате.Да не са в С:\.http://www.prikachi.com/images/293/3828293I.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KamiEl Публикувано Септември 16, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2011 Здравейте! Преинсталирах си операционната система ( Windows XP - SP-3 ) и сега ми се налага да върна торент-файловете, за да ги сийдна, а не знам как става това. Пробвах няколко варианта, които намерих из нета, но нищо не става - просто не разбирам напълно това, което чета, или не правя нещата както трябва. Затова моля знаещите да ми обяснят по-простичко кое как става. Благодаря ви предварително!uTorrent складира .torrent файловете си в папка C:\Documents and Settings\<твоето-име>\Application Data\uTorrent. Съдържанието на тази папка е това, което е трябвало да си копирал преди преинсталацията, защото там са всички .torrent файлове и не само. Ако не си ги запазил съдържанието на тази папака преди преинсталацията, няма как да възстановиш каквото и да било след неяА за в бъдеще как да процедирам с torrent файловете в тази папка? Има и друг вариант при uTorrent.Например си свали някакъв филм в D:\download.Отиваш там от където си го изтеглил,примерно Замунда.Изтегляш го отново като го записваш на същото място където се намира вече.Ще се извърши проверка на торента и готово.Направи си настройки къде да записва torrent файлпвате.Да не са в С:\.http://www.prikachi.com/images/293/3828293I.jpgТова го пробвах, но не се получи - започна сваляне наново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogulef Публикувано Септември 16, 2011 Report Share Публикувано Септември 16, 2011 Файловете ще стоят в папката докато не изтриеш торента в uTorrent.Щом започва свалянето го спираш-1http://www.prikachi.com/images/118/3829118G.jpg2-даваш да направи проверка.Ако завърши успешно,стартираш и трябва да започне сиидване. При мен се получава когато се е налагало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 16, 2011 Report Share Публикувано Септември 16, 2011 А за в бъдеще как да процедирам с torrent файловете в тази папка?Когато ще преинсталираш, просто копираш съдържанието на папката някъде на друго място (т.е. правиш му backup) и след преинсталацията си го копираш обратно. Няма нищо сложно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KamiEl Публикувано Септември 17, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 17, 2011 Много ви благодаря! Стана работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост