Jump to content

Запазване на Torrent задачите

Препоръчан пост

Здравейте! Преинсталирах си операционната система ( Windows XP - SP-3 ) и сега ми се налага да върна торент-файловете, за да ги сийдна, а не знам как става това. Пробвах няколко варианта, които намерих из нета, но нищо не става - просто не разбирам напълно това, което чета, или не правя нещата както трябва. Затова моля знаещите да ми обяснят по-простичко кое как става. Благодаря ви предварително!
Сподели другаде

uTorrent складира .torrent файловете си в папка C:\Documents and Settings\<твоето-име>\Application Data\uTorrent. Съдържанието на тази папка е това, което е трябвало да си копирал преди преинсталацията, защото там са всички .torrent файлове и не само. Ако не си ги запазил съдържанието на тази папака преди преинсталацията, няма как да възстановиш каквото и да било след нея.
Сподели другаде

Има и друг вариант при uTorrent.Например си свали някакъв филм в D:\download.Отиваш там от където си го изтеглил,примерно Замунда.Изтегляш го отново като го записваш на същото място където се намира вече.Ще се извърши проверка на торента и готово.Направи си настройки къде да записва torrent файлпвате.Да не са в С:\.http://www.prikachi.com/images/293/3828293I.jpg
Сподели другаде

Здравейте! Преинсталирах си операционната система ( Windows XP - SP-3 ) и сега ми се налага да върна торент-файловете, за да ги сийдна, а не знам как става това. Пробвах няколко варианта, които намерих из нета, но нищо не става - просто не разбирам напълно това, което чета, или не правя нещата както трябва. Затова моля знаещите да ми обяснят по-простичко кое как става. Благодаря ви предварително!

uTorrent складира .torrent файловете си в папка C:\Documents and Settings\<твоето-име>\Application Data\uTorrent. Съдържанието на тази папка е това, което е трябвало да си копирал преди преинсталацията, защото там са всички .torrent файлове и не само. Ако не си ги запазил съдържанието на тази папака преди преинсталацията, няма как да възстановиш каквото и да било след нея

А за в бъдеще как да процедирам с torrent файловете в тази папка?

Има и друг вариант при uTorrent.Например си свали някакъв филм в D:\download.Отиваш там от където си го изтеглил,примерно Замунда.Изтегляш го отново като го записваш на същото място където се намира вече.Ще се извърши проверка на торента и готово.Направи си настройки къде да записва torrent файлпвате.Да не са в С:\.http://www.prikachi.com/images/293/3828293I.jpg

Това го пробвах, но не се получи - започна сваляне наново.

Сподели другаде

Файловете ще стоят в папката докато не изтриеш торента в uTorrent.

Щом започва свалянето го спираш-1http://www.prikachi.com/images/118/3829118G.jpg

2-даваш да направи проверка.

Ако завърши успешно,стартираш и трябва да започне сиидване. При мен се получава когато се е налагало.

Сподели другаде

А за в бъдеще как да процедирам с torrent файловете в тази папка?

Когато ще преинсталираш, просто копираш съдържанието на папката някъде на друго място (т.е. правиш му backup) и след преинсталацията си го копираш обратно. Няма нищо сложно.

Сподели другаде