Security Group Публикувано Септември 15, 2011 Report Share Публикувано Септември 15, 2011 Здравейте! Търся програма която да резархивира файлове имам 7.zip, но ми трябва и .rar ако може да не е платена версия, че наспоследък такива намирам ;х Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Септември 15, 2011 Report Share Публикувано Септември 15, 2011 Можеш да погледнеш специалната анкета за това, както и раздела в сайта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Security Group Публикувано Септември 16, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2011 Аз искам безплатна версия не платена Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 16, 2011 Report Share Публикувано Септември 16, 2011 Безплатни архиватори има доста. 7-Zip е от най-известните. Няма много функции, но е доказано надеждна. IZArc е безплатна, разполага с доста повече възможности и е дело на българин, но има някои бъгчета при създаване на архиви, доколкото знам.HaoZip се води китайски клонинг на WinRAR и е безплатна. PeaZip и ZipGenius са други варианти. Както казах: архиватори има бол. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост