bobo13 Публикувано Септември 29, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 29, 2011 И аз не знам кое какво е, но явно това прозорче в предния пост трябва да е от уиндоуса?? Предполагам, защото и операта я слага като приложение вътре.Направих каквото ми каза, и пак има забавяне в началото, като кликнах веднага след зареждането на уиндоуса на chrome, mozzila и paint, не ми зареди нищо и показваше само до explorer.exe на снимката долу в диспечера на задачите, и като тръгнаха програмите чак тогава ми даде останалите процеси които на снимката долу се падат над explorer.exe. Явно блокирва някаква приставка, ако не е началото на някакъв по-голям проблем не ми пречи да изчаквам малко след пускане на компютъра, но не знам дали ще разбереш от какво е от описанието? Това explorer.exe докато не ми зарежда нещата е на нула и няма движение по него, а аваста си има някакви проценти на натовареност. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 30, 2011 Report Share Публикувано Септември 30, 2011 Снимката от диспечера на задачи не е под Safe Mode. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bobo13 Публикувано Септември 30, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 30, 2011 А аз си мислих, че съм бил под safe mode...Обаче изглежда не мога да вляза там, ето какво ми дава като задържа на F8 преди зареждането:И от тук каквото и да избера, ме праща към входа:И това е, не ми дава черен екран. Кое трябва да избера от първите три, или може би съм на грешно място? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 30, 2011 Report Share Публикувано Септември 30, 2011 В грешното меню си. Трябва да изглежда така: http://i.imgur.com/q2BwB.png Това е проблем на производителя на дънната платка. Опитай да натиснеш F8 точно преди да се появи логото на Windows, но след инициализацията на хардуера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bobo13 Публикувано Септември 30, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 30, 2011 Благодаря за съвета, този път влязох, гугъла не го намерих като програма, но като кликнах на мозилата и операта, и двете тръгнаха, т. е. под safe mode изглежда проблемът с блокиралата приставка го няма, а сега като го включих нормално, пак ми блокира някаква приставка.Какво означава това и какво би ме посъветвал? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 30, 2011 Report Share Публикувано Септември 30, 2011 Я отвори Event Viewer и покажи по една снимка от страниците Application и System. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bobo13 Публикувано Септември 30, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 30, 2011 Здравей, за това ли става дума? Качих по две снимки, че са доста надолу резултатите, дано да помогне да се разбере нещо... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 30, 2011 Report Share Публикувано Септември 30, 2011 Да, това е.Сега щракни двойно върху някоя от грешките (с червен Х) и покажи една снимка на прозореца. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bobo13 Публикувано Септември 30, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 30, 2011 Първата снимка е от червените хиксове на System, а втората е от жълтите удивителни пак на System. На Application червените хиксове се отнасят за KM плейър като съм отварял по грешка още не-дръпнати филми, за тях се сетих. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 30, 2011 Report Share Публикувано Септември 30, 2011 В Control Panel -> Add/Remove programs би трябвало да имаш софтуер на Lexmark; деинсталирай го и виж дали ще има подобрение. Ако се наложи, после ще си свалиш драйверите и софтуера на Lexmark, в случай, че ги нямаш на диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bobo13 Публикувано Септември 30, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 30, 2011 Да, верно че трих преди няколко дни на Lexmark, понеже отдавна не го ползвам, и сега имаше нещо останало което махнах, но пак го има това забавяне като рестартирах.Прави ми впечатление, че при забавянето в диспечера на задачите се товари аваста, понякога до 99%, и обикновено като мине минута-две, тогава тръгват другите процеси - гугъла, мозилата, paint-а, и т. н. Да не би това да е от новата версия на аваст която инсталирах преди 1-2 седмици ли беше... просто да не пуска другите неща преди аваста да си свърши работата? Според вас може ли да има нещо такова, понеже това нещо се появява само като се пуска компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Септември 30, 2011 Report Share Публикувано Септември 30, 2011 Първата снимка е от червените хиксове на System, а втората е от жълтите удивителни пак на System. На Application червените хиксове се отнасят за KM плейър като съм отварял по грешка още не-дръпнати филми, за тях се сетих. Само да отбележа, че две от грешките са на SUPERAntiSpyware - SASDIFSV & SASKUTIL Ако няма да я ползваш програмата, можеш да ги премахнеш за в бъдеще сSUPERAntiSpyware Uninstaller Assistant Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 1, 2011 Report Share Публикувано Октомври 1, 2011 Да, верно че трих преди няколко дни на Lexmark, понеже отдавна не го ползвам, и сега имаше нещо останало което махнах, но пак го има това забавяне като рестартирах.Прави ми впечатление, че при забавянето в диспечера на задачите се товари аваста, понякога до 99%, и обикновено като мине минута-две, тогава тръгват другите процеси - гугъла, мозилата, paint-а, и т. н. Да не би това да е от новата версия на аваст която инсталирах преди 1-2 седмици ли беше... просто да не пуска другите неща преди аваста да си свърши работата? Според вас може ли да има нещо такова, понеже това нещо се появява само като се пуска компютъра.Винаги можеш да я деинсталираш и да тестваш как ще се държи системата без нея. По принцип не би трябвало тя да е причината, но знае ли човек. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bobo13 Публикувано Октомври 1, 2011 Author Report Share Публикувано Октомври 1, 2011 Страх ме е да остана без антивирусна даже за малко, като съм некомпетентен така еБлагодаря ви за помощта, а ако някой някъде види такова прозорче да излиза като това в предпоследното мнение на първата страница в темата, да пише от какво е, ако е разбрал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 1, 2011 Report Share Публикувано Октомври 1, 2011 Ако изключиш мрежовия кабел и не ползваш външни памети (дискети, CD/DVD, USB устройства) - можеш спокойно да деинсталираш Avast! за малко - нищо не рискуваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост