Wasich Публикувано Септември 15, 2011 Report Share Публикувано Септември 15, 2011 Здравейте . Значи откакто преинсталирах компа (преди 6-7 месеца) го имам тоя проблем и ми писна вече от него, та реших да пиша тук, за да помогнете. Значи инсталирах драйвери за звука, но когато слушам музика и при баса на песните пращи...От драйверите ли е какво е? Аудиото ми е Vinyl AC'97 Audio (WMV) Мисля, че това в скобите не трябва да го има, но го има незнам... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pcko Публикувано Септември 15, 2011 Report Share Публикувано Септември 15, 2011 Не знам с коя версия на драйвера си ама като се порових в нета открих,че ей тези-http://www.freedownl...ec-Combo-Driver са ти последните излезнали.Ако не си с тях,махни тея дето ги имаш и инсталирай тези,да видим дали ще има разлика.Ако няма разлика,виж си бутни настройките на плеъра или връзките на колоните.Виж дали със слушалки има същия проблем както с колоните.Драйвери има и тук на сайта,ако не се лъжа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 15, 2011 Report Share Публикувано Септември 15, 2011 Здравейте . Значи откакто преинсталирах компа (преди 6-7 месеца) го имам тоя проблем и ми писна вече от него, та реших да пиша тук, за да помогнете. Значи инсталирах драйвери за звука, но когато слушам музика и при баса на песните пращи...От драйверите ли е какво е? Аудиото ми е Vinyl AC'97 Audio (WMV) Мисля, че това в скобите не трябва да го има, но го има незнам...Кажи с каква дънна платка си всъщност? Тествано ли е с други колони/слушалки? Как точно пращи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wasich Публикувано Септември 15, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 15, 2011 Ами, да, тествано е с други слушалки и колони.Даже преди седмица си купих нови слушалки, защото мислех, че проблема е в тях, но пак е същото.Еми как да пращи...Все едно баса му идва твърде много (а то не е кой знае какъв бас..Не е някакъв хаус или т.н ами нормална хип-хоп песен) и не може да го прозвучи на слушалките (нещо такова да се каже...) А като няма толкова голям бас е добре, но пак има леко пращене.Сега ще опитам с тези драйвъри, дето ми предложи pcko и ако не стане с тях ще дам информация за платката и каквото е нужно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wasich Публикувано Септември 15, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 15, 2011 Еми ъпгрейднах с тези драйвъри и пак същото...То на баса хем пращи малко в слушалките, хем баса го дава някво дрязко такова... http://forums.softvisia.com/index.php/topic/13432-рам-памет/ В тая тема на 2рото мнение е мойто дъно... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 16, 2011 Report Share Публикувано Септември 16, 2011 Да не би да си активирал някой еквалайзер и да си завишил ниските честоти? Ако го прави само в даден плеър, провери неговия еквалайзер. Ако го прави във всички програми, провери еквалайзера на драйвера на звуковата карта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wasich Публикувано Септември 16, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2011 Да не би да си активирал някой еквалайзер и да си завишил ниските честоти? Ако го прави само в даден плеър, провери неговия еквалайзер. Ако го прави във всички програми, провери еквалайзера на драйвера на звуковата карта.Сега пуснах някои песни и в Windows Media Player и първоначално беше екстра , но звука беше леко слаб.Видях, че Media Playera не е увеличен до края, увеличих го и пак започна да пращи на баса...Като звука ми не е на макс, а към половината всичко е добре, но като го увелича и почва да дращи...А като играя цс не ми пращи.И сега какво трябва да направя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 16, 2011 Report Share Публикувано Септември 16, 2011 Както казах преди, провери ли еквалайзера на звуковата карта? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wasich Публикувано Септември 17, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 17, 2011 Това дето е отдолу дясно в лентата ли? И ако е това какво трябва да проверявам? Всичко е до горе, освен едно...А последните 2 са Mute . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 17, 2011 Report Share Публикувано Септември 17, 2011 Да, имам предвид панела на звуковата карта, който обикновено се стартира от иконата до часовника. От него обаче нямам предвид нивата на устройствата за възпроизвеждане и запис, а еквалайзера. Не знаеш ли какво е еквалайзер? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wasich Публикувано Септември 17, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 17, 2011 Да, имам предвид панела на звуковата карта, който обикновено се стартира от иконата до часовника. От него обаче нямам предвид нивата на устройствата за възпроизвеждане и запис, а еквалайзера. Не знаеш ли какво е еквалайзер?Еми по принцип съм виждал какво е еквалайзер, но не знам как да го отворя и как да го "оправя" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 17, 2011 Report Share Публикувано Септември 17, 2011 Ами, и аз не мога да ти кажа точно къде се намира, защото не съм запознат с драйвера на VIA и как точно му изглежда панелът. Ако дадеш снимки, може да се ориентирам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wasich Публикувано Септември 17, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 17, 2011 Ето 2 снимки : http://prikachi.com/images/417/3832417O.jpg , http://prikachi.com/images/418/3832418X.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 17, 2011 Report Share Публикувано Септември 17, 2011 Имам предвид от панела на VIA (драйвера), не на Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sand70 Публикувано Септември 18, 2011 Report Share Публикувано Септември 18, 2011 Здрасти първо което забелязвам е че вторият плъзгач е много увеличен и звукът ти криви .Другото нещо е че ако слушаш на мах. се получава пак този ефект да ти дрънчат говорителите .Един съвет първо си риголирай нивата от въпрсният еквалайзер и волумето на плеарите които ползваш по принцип гледай да не са на мах. .На еквалайзерът който си дал обикновено на първите 2 нивата им трябва да са равни. Аз съм настроил моят така Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост