annie Публикувано Септември 13, 2011 Report Share Публикувано Септември 13, 2011 Значи, когато опитам да пусна филм ми дава грешка, не е от плеъра, защото пробвах с различни, същото става и когато се опитам да пусна игра, видео, музика.. каквото и да е. На син екран ми изписва nv4_mini.syspage fault in nonpaged areaa problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.Моля ви, ако някой има идея как да оправя проблема да каже, с win 7 съм Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Септември 13, 2011 Report Share Публикувано Септември 13, 2011 Проблемен видеодрайвър. Опитай да го деинсталираш и да инсталираш най-новия от сайта на NVidia. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
annie Публикувано Септември 13, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2011 Проблемен видеодрайвър. Опитай да го деинсталираш и да инсталираш най-новия от сайта на NVidia. а можеш ли да ми помогнеш с някакви линкове, не разбирам много точно какво трябва да свaля и инсталирам ;? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 13, 2011 Report Share Публикувано Септември 13, 2011 Каква е видео картата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
annie Публикувано Септември 13, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2011 Каква е видео картата? NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB)мисля, че е това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 13, 2011 Report Share Публикувано Септември 13, 2011 Лек проблем е, че видео картата е стара. Това значи, че поддръжката й за по-нови операционни системи не е особено добра. На практика няма официален драйвер за тази видео карта за Windows 7. Има само един драйвер и той е за Windows Vista и се намира тук. Той би трябвало да работи като цяло и дори би трябвало да се справя и с Aero. И все пак би било донякъде нормално да има проблеми отвреме навреме, защото картата и драйверът са стари и не са премахнати евентуални бъгове и т.н.Друг вариант е да се провери Windows Update за драйвер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост