Nakata95 Публикувано Септември 10, 2011 Report Share Публикувано Септември 10, 2011 Искам да попитам дали мога чрез Bluetoot да имам имам интернет на телефона от моя компютър да ползвам интернета.Четох по разни формуми но не разбрах точно как става.Моя телефон е LG KP500 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Питащ Публикувано Септември 11, 2011 Report Share Публикувано Септември 11, 2011 Започвам с уточнението, че ще дам пример за Нокиа, като предполагам нещата стоят аналогично и за LG - порови малко из Нета! Нужни са 3 условия:- Съвместим телефон. Лично моят телефон Нокиа се оказа несъвместим и не успях да осъществя връзка.- Bluetooth обезпечение от рода на BlueSoleil /по мое мнение голяма проклетия/, но разгледай менютата - предлага се набор от инструменти за връзка с Интернет- Обслужваща програма за твоя GSM, като за LG не зная коя е тя /както писах порови се мъничко във Нета/, та в тези програми също има богат набор от инструменти. Пример за такава обслужваща програма за Нокиа е Nokia PC suite.Лично не смятам, че има някакви единни правила, а индивидуалност свързана с гореописанато.Не съм сигурен GSM операторите поддържат ли тази услуга и ако Да, то дали не е платена. Според мен Wi-Fi е по - удобния вариант или пък използването на вградения браузър на телефон с една Опера например! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nakata95 Публикувано Септември 13, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2011 Аз имам LG PC Suite II програмата за моя телефон и чрез нея се плаща А с блутот иска да пробвам ама не става се пак мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост