Jump to content

Sandboxie и torrent файлове

Препоръчан пост

Здравейте,разучих доста подробно програмата Sandboxie,много ми допада,но не намирам разрешение на един проблем...значи примерно искам да инсталирам игра свалена от тракер,не мога да съм сигурен че няма зараза,затова искам да я стртирам в пясъчника,торентите които свалям отиват в една и съща папка в случая Е/ Downloads,опитах се да добавия тази папка но голяма ли що ли,изписва че е добавена към програмта,но свалям примерно филм а в тази папка в пясъчника няма нищо. Торент клиента има сано една опция къде да се свалят торентие,как да направия така че да сваля нещо от тракер и да го стартирам в изолирана среда?

Дано съм бил ясен.

Сподели другаде

Не знам всъщност какво се опитваш да правиш. Нужно е да изолираш самия торент клиент, не папките.

Колкото до игрите, можеш да ги стартираш в изолирана среда, но реално няма да се държат добре. Ако ще е само колкото за тест, може, но иначе просто не става.

Сподели другаде

Да но като изолирам торент клиента, не сийдвам и не мога да свалям,иконата за интернет връзка  долу в дясно е червена.А с изолацията на торент клиента какво постигам,нали папката на диска където се свалят филмите и другите неща няма да е изолирана?
Сподели другаде

Sandboxie не се използва за изолиране на файлове и папки, а на приложения/процеси. Т.е. ако искаш да изолираш AVI, общо взето стартираш видео плеъра в пясъчника. Файловете не могат да ти направят нищо, ако приложенията, които ги отварят са изолирани.

Задай на торент клиента да има директен достъп до съответната папка.

Сподели другаде

ако браузера ти е пуснат през СБ, торента се сваля също през бокса...задаи в браузъра папка в/ д-ето/. например..някоя където ще сваляш торентите..тогава сваляш и като се свали фаила е в -ц-то...в сендбокс...в /д дяла /в папката дето си направил преди това..после с копи и пеист слагаш филма или квото е там на д-то или където искаш и ще го киризиш.....
Сподели другаде