ЕвелинаЖекова Публикувано Септември 10, 2011 Report Share Публикувано Септември 10, 2011 Здравейте, имам проблем със компютъра, когато го включвам и Windows почне да зарежда забива и се налага да го изключа от контакта защото по друг начин не може. Когато направя втори опит за включване ми изписва Disk boot failure insert system disk and press enter. Също така не може да се сменя езика на клавиатурата. Моля ви помогнете ми ще съм ви много благодарна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 11, 2011 Report Share Публикувано Септември 11, 2011 Кога точно забива при първоначално стартиране, т.е. на коя фаза от зареждането на компютъра? Каква е операционната система? Какви са хардуерните компоненти? Разполагаш ли с инсталационен диск на операционната система? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Септември 12, 2011 Report Share Публикувано Септември 12, 2011 Да няма диск, флашка забравени , в биос кое е първото зареждащо /буутващо/ устройство ?А, и как така не можеш да сменяш езика на клавиатурата при положение че не зарежда ОС - ма ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост