crbon11 Публикувано Септември 10, 2011 Report Share Публикувано Септември 10, 2011 Здравейте, имам проблем с колонките или по-скоро с усилвателът им. Проблемът е следния, преди няколко дни си взех нови колонки (Philips), дето са най-малко ватови, към тях обаче имаше и усилвател, който се свързва с компютъра, но интересното (за мен) е, че усилватела е на батерий, а не се включва в контакт, който провежда ток. И от там дойде проблема, защото когато му сложа батериите (чисто нови 3) и за отрицателно време ги изхабява (предполагам), звукът намалява и започва да пращи. Реших първо да попитам тук и след това да ходя да попитам за гаранцията, защото е възможно проблема и да е от мен, за това ще помоля някой ако има представа какъв е възможният проблем да пише.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Питащ Публикувано Септември 10, 2011 Report Share Публикувано Септември 10, 2011 Даа интересно техническо решение на "Филипс"!!! Не зная колко вата е усилвателя ти защото ако е от 0.5w до1w, то разбирам батерииното захранване и то пак няма какво да очакваш като време за работа. Някой устройства по принцип консумират повече, при други еднотипни устройства, това е проди неправилни настройки или технически дефект. Аз лично избягвам устройства само на батерии, колкото и да са маркови, колкото и да са прехвалени. Вариантите са 2:- Възползваш се от гаранционното обслужване, но ако ти предложат замяна - възползвай се. - Ако имаш някакви технически познания, то монтирай му подходящ външен адаптор, ако ли не, то потърси техник. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crbon11 Публикувано Септември 10, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2011 Даа интересно техническо решение на "Филипс"!!! Не зная колко вата е усилвателя ти защото ако е от 0.5w до1w, то разбирам батерииното захранване и то пак няма какво да очакваш като време за работа. Някой устройства по принцип консумират повече, при други еднотипни устройства, това е проди неправилни настройки или технически дефект. Аз лично избягвам устройства само на батерии, колкото и да са маркови, колкото и да са прехвалени. Вариантите са 2:- Възползваш се от гаранционното обслужване, но ако ти предложат замяна - възползвай се.- Ако имаш някакви технически познания, то монтирай му подходящ външен адаптор, ако ли не, то потърси техник.Ами да май накрая така ще направя, но аз не знаех, че усилвателят е на батерии. Ако знаех нямаше и да ги вземам, но е ето.. Иначе колонките са 15w, а усилвателят е 0.5w.. Мерси все пак за мнението. : ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост