ГригорПетров Публикувано Септември 9, 2011 Report Share Публикувано Септември 9, 2011 Имам голям проблем с една игра.Тя се казва Guard Shield.Включвам я за един плеър с ботове започва да зарежда почти стига до краят и ме изкарва от играта (Изключва я). Помогнете ми ще съм ви много благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 9, 2011 Report Share Публикувано Септември 9, 2011 Ще получим ли информация от рода на...- каква е операционната система;- има ли проблеми с други игри и/или програми;- какви са хардуерните компоненти;- играта с последния пач ли е;- драйверите на компонентите актуални ли са;- извежда ли някакво съобщение за грешка;... или да започваме да гадаем. Моето кристално кълбо е някъде в килера в момента и ще трябва да го търся, ако искаш да се опитвам да гадая. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ГригорПетров Публикувано Септември 9, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 9, 2011 Ще получим ли информация от рода на...- каква е операционната система;- има ли проблеми с други игри и/или програми;- какви са хардуерните компоненти;- играта с последния пач ли е;- драйверите на компонентите актуални ли са;- извежда ли някакво съобщение за грешка;... или да започваме да гадаем. Моето кристално кълбо е някъде в килера в момента и ще трябва да го търся, ако искаш да се опитвам да гадая.Всъщност може да се опитате да гадаете... операционна система -windows xpВидео карта - SiS M661MX (64 MB)драйверите са актуалнине извежда съобщение за грешкаи не знам играта с кой пач е мисля че е последния. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ГригорПетров Публикувано Септември 10, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2011 Няма ли да ми помогнете?Явно ще трябва да търся друг форум в Интернет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 10, 2011 Report Share Публикувано Септември 10, 2011 Щом даваш зори и си мислиш, че всички тук са ти длъжни с нещо, явно наистина ще е добре да потърсиш друг форум. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cristian Публикувано Октомври 17, 2011 Report Share Публикувано Октомври 17, 2011 Здравейте имам проблем с играта alien vs predator primal hunt.Когато реша да я инсталирам и ми изписва-please go to the control panel to install and configure system components xp.Някой знае ли какво трябва да направя за да се оправи това .Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dakan Публикувано Октомври 17, 2011 Report Share Публикувано Октомври 17, 2011 Здравейте! Имам проблем с играта Trolling. Преди да ви помоля да ми помогнете ще ви кажа каква ми е системата. Ако не знам какво има в кутията ми и кой точно Уиндоус имам ще ви дам доклад за това от примерно SiSoftware Sandra Lite за да видите вие щото аз не разбирам много. На ясно съм че не всеки има копие на играта Trolling и не можете да тествате играта на точно моята система затова ще следвам указанията ви и ще проявя търпение.Ето и описанието на проблема ми:Винаги когато в играта погледна към огледало лицето ми изглежда малко странно. Сякаш има някакво размазване вие как мислите ?http://1.bp.blogspot.com/-CYzhvirjjwQ/TlYJ3Aa_vbI/AAAAAAAAAIc/H_YZfTU6cxU/s1600/Troll+Face+Emoticon6.jpgТолкова ли е трудно да се досети човек за такива неща. Никой няма копия на всички игри нито пък може да направи нещо, ако не си кажете каква ви е системата. Ако не знаете как става питайте. Ако някой знае отговора ще ви го каже, но само ако му помогнете да ви помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 18, 2011 Report Share Публикувано Октомври 18, 2011 Откъде точно стартираш инсталацията? Снимка на съобщението? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост