MrSexobeat94 Публикувано Септември 4, 2011 Report Share Публикувано Септември 4, 2011 Здравеите. Преди малко ми падна дистанционнто от буфера на земята и сега не иска да работи, а без него не мога да увеличавам буфера. Има ли някакъв начин или с някаква програма да го контролирам от компютъра ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leon70 Публикувано Септември 4, 2011 Report Share Публикувано Септември 4, 2011 Какъв модел компютърни колони ползваш за да се види за какво става на въпрос и какво решение евентуално би ти помогнало? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MrSexobeat94 Публикувано Септември 4, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 4, 2011 Еми Буфер Rising SP-520 + 5 малки колонки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Септември 5, 2011 Report Share Публикувано Септември 5, 2011 Разглоби го(дистанционното). Намести батериите, почисти го, виж дали IR светодиодът е на мястото си(не знам за какъв удар си говорим) и опитай пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MrSexobeat94 Публикувано Септември 5, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 5, 2011 Разглоби го(дистанционното). Намести батериите, почисти го, виж дали IR светодиодът е на мястото си(не знам за какъв удар си говорим) и опитай пак.Разглобих го, всичко изглеждаше на мястото си, пробвах и с други батерий, но пак не стана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост